Kileremme

Mangler du ny kilerem til bilen? Så er du havnet det rette sted. Herunder ses udvalget af kileremme - find dine nye reservedele ved hjælp af nummerpladesøgeren øverst på siden.

Kilerem

124.1A0925

Kilerem

124.1A0800

Kilerem

124.1A0950

REM SPRAY

M.090102

Kilerem

124.1A1000

Kilerem
Restsalg

124.3A1450

Kilerem

124.3A0925

Kilerem

124.1A0710

Kilerem

124.1A0875

Kilerem

124.1A1075

Kilerem

124.3A0675

Kilerem

124.1A0865

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af kilerem til bil

Er det tid til udskiftning af bilens kilerem, så finder du nemt din nye kilerem ved hjælp af nummerpladesøgeren. Indtast blot din nummerplade i søgefeltet, hvorefter du får vist en oversigt over de kileremme, som passer til din bilmodel. Du vil også få vist en prisoversigt over de forskellige dele. Uanset hvilke remme og remhjul du mangler, finder du det hele blandt mere end 200.000 varenumre.

Det har aldrig været nemmere at bestille reservedele til udskiftning af kilerem eller tandrem!

Vi har de stærke kileremme

Kileremmen er en stærk slider, men den holder desværre ikke evigt. Kileremmens funktion er at overføre motorens kraft til andre dele i motoren, og det er helt essentielt, at den er stærk og kan levere stor trækkraft.

Her finder du et stort udvalg af stærke kileremme, som du trygt kan udskifte den gamle med.

Klassiske kileremme

Det kan være lidt af en større opgave at finde frem til de rette reservedele til ens bil - både så de passer til bilen, leveres i en ordentlig kvalitet og til en fornuftig pris. Vi har et stort udvalg af billige reservedele i høj kvalitet, og her finder du bl.a. klassiske kileremme til mange bilmodeller.

Refako Autodele leverer, hvad du mangler til din bil

Vi har solgt reservedele til den danske vognpark i mere end 40 år, og har siden start betjent professionelle mekanikere, hvorefter gør-det-selv-folkene er kommet til. Vores servicemindede personale står altid klar til at hjælpe dig, når du mangler kvalitetsreservedele til et køretøj.

Her på siden kan du gå på opdagelse i et kæmpe sortiment, som tæller mere end 200.000 varenumre, hvorfor du med garanti kan finde alt det, du står og mangler, når du reparerer, renoverer eller styler.

Du kan bestille varer hele døgnet rundt, og vælge enten at få tilsendt dine reservedele direkte til din hjemadresse, eller afhente dem i en af vores afdelinger over hele landet.

Reservedele fra refako.dk er lige med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser!

FAQ

Hvad sker der hvis kileremmen springer?

Bilens generator stopper med at lade batteriet. På nogle biler trækkes vandpumpen over kileremmen, som vil resultere i overophedning af motoren. Servostyringen kan også blive trukket af kileremmen, som vil resultere i en meget tung styring af køretøjet.

Hvad er en kilerem?

Kileremmen benyttes til at drive udstyr i motorrummet. Det kan være køleventilator, vandpumpe, generator og servopumpe.

Hvor sidder kileremmen?

Kileremmen sidder monteret på remhjulet på krumtappen.

Hvornår skal kilerem skiftes?

Det står ofte nævnt i ens instruktionsbog. Ved begyndende revner i gummiet bør du skifte remmen.