Kileremme

Leder du efter kileremme, finder du dem hos Refako Autodele. Vi har et kæmpestort udvalg af reservedele til alle bilmodeller, og for at finde frem til præcis den rigtige kilerem, skal du blot Indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet. Derefter får du en kategori-opdelt oversigt over præcis de reservedele der passer til køretøjet, og her i blandt kan du se hvilke kileremme der passer til din bil.

Vi har de stærke kileremme

Kileremmen er en stærk slider, men den holder jo desværre ikke evigt. Kileremmens funktion er at overføre motorens kraft til andre dele i motoren, og det er helt essentielt at den er stærk og kan levere stor trækkraft. Hos Refako Autodele finder du et stort udvalg af stærke kileremme, som du trygt kan udskifte den gamle med.

Klassiske kileremme

Det kan være lidt af en større opgave, at finde frem til de rette reservedele til ens bil, både så de passer til bilen, leveres i en ordentlig kvalitet og til en fornuftig pris. Refako Autodele har et stort udvalg af billige reservedele i høj kvalitet, og her finder du bl.a. klassiske kileremme til mange bilmodeller.

Vi gør det nemt

Når du skal ud og købe reservedele til din bil, som f.eks. kileremme, så er det en nem opgave hos Refako Autodele. Du skal blot indtaste nummerplade nummeret i søgefeltet, og så kommer der en kategori-opdelt oversigt op over alle de reservedele der passer præcis til din bil. Det gør det meget nemmere at bestille reservedele til udskiftning af kileremme, og du slipper for transport frem og tilbage, og bruge tid på at bytte en reservedel.

Refako Autodele leverer hvad du mangler til din bil

Refako Autodele har solgt reservedele til den danske vognpark i over 40 år., og har lige fra starten betjent de professionelle mekanikere, og sidenhen kom også gør-det-selv-folkene til. Vi er altid klar til at hjælpe dig, når du mangler reservedele til et køretøj.

Vi har et kæmpe udvalg af reservedele til gode priser. Vores sortiment består af mere end 200.000 varenumre, og du kan være helt sikker på at kunne finde alt det du står og mangler, når du reparerer, renoverer eller styler. Refako Autodeles hjemmeside har åbent hele døgnet rundt, og du kan vælge mellem at få dine reservedele sendt direkte hjem til din adresse, eller du kan afhente dem i en af vores 15 afdelinger over hele landet.

Refako Autodele hjælper med at gøre dig kørende igen.

REM SPRAY - 500ML

M.090102

Kilerem

124.1A0925

Kilerem

124.3A1450

Kilerem

124.1A0825

Kilerem

124.1A0900

Kilerem

124.1A0950

Kilerem

124.1A1000

Kilerem

124.1A0865

Kilerem

124.1A1100

Kilerem

124.3A0925

Kilerem

124.1A0710

Kilerem

124.1A0875

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK