Udstødningsrør

Her på siden finder du hele udvalget af udstødningsrør til bilen. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge et nyt udstødningsrør som passer til din bilmodel. På refako.dk finder du udelukkende reservedele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Mangler du andet til bilens udstødning? Så finder du det med garanti her.

Udstødningsrør

952-157

Udstødningsrør

950-067

Udstødningsrør

741-015

Udstødningsrør
Restsalg

779-237

Udstødningsrør

975-515

Udstødningsrør
Restsalg

516-151

Udstødningsrør

740-355

Udstødningsrør
Restsalg

741-361

Udstødningsrør

801-191

Udstødningsrør
Restsalg

802-441

Udstødningsrør

713-077

Udstødningsrør
Restsalg

836-287

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af udstødningsrør til personbil

Står du og mangler et nyt udstødningsrør til bilen, finder du et bredt udvalg blandt vores mange varenumre. Du finder nemt det rette udstødningsrør til bilen ved blot at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren. Herefter bliver du præsenteret for alle de udstødningsrør, som passer til dit bilmærke og årgang.

Hos Refako Autodele har vi alt det, du skal bruge, når du skal udskifte udstødningssystem eller rør. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet på udstødningsrør og andre reservedele. Hvis du mangler nyt partikelfilter, katalysator, lambdasonde eller turbo, finder du det også her blandt mere end 200.000 varenumre.

Nyt udstødningsrør - prisen

De fleste er ikke i tvivl om, hvornår det er tid til at udskifte udstødningen. Når den ikke længere fungerer korrekt, eller hvis der er hul, larmer det meget. Derudover oplever mange bilister, at der kommer væsentligt mere røg ud af røret.

Prisen for et nyt udstødningsrør til bilen afhænger af bilmærke og årgang. Når du bruger nummerpladesøgeren til at finde et passende rør, vil du samtidig få vist en pris på den specifikke del.

Kompetente og pålidelige medarbejdere

Hvis du skulle få brug for rådgivning eller vejledning, sidder vores kompetente personale klar til at hjælpe dig uanset spørgsmålets omfang. Det kan være alt fra valg af rustfri udstødningsrør, til hvordan du monterer en ny manifold eller lyddæmper udstødning. Du er også velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker, som er repræsenteret rundt omkring i hele landet - vi har altid kaffe på kanden, og nyder en god snak om biler.

Vores kunder tæller både private og erhverv, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel for vores topkvalitet og formidable kundeservice. Vi har solgt reservedele og performance parts til danskere i mere end 50 år, og tilbyder autodele til både personbiler, busser, varevogne og lastvogne samt trailere/anhængere.

Hurtig levering af rustfri udstødningsrør

Der findes intet værre end en bil, som står stille. Når du bestiller dit billige udstødningsrør på refako.dk inden kl. 17 i hverdagene, sender vi pakken samme dag.

Vi bestræber os på, at du har dine nye reservedele mellem hænderne indenfor få hverdage.