Remme og remhjul

Herunder finder du alt indenfor remme og remhjul til bilen. Find nemt frem til de rette reservedele ved hjælp af nummerpladesøgeren her på siden. Indtast blot din bils nummerplade!

Køb remme og remhjul til bil her

Trænger din bil til at få udskiftet remme, såsom tandrem, kilerem eller måske mulitirem? Så er du havnet det rette sted. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af reservedele af allerhøjeste kvalitet - og så til endda til konkurrencedygtige priser.

Find nemt og bekvemt frem til de rette remme og remhjul ved brug af nummerpladesøgeren, som du finder øverst på siden. Indtast din bils nummerplade, hvorefter du får vist en liste over reservedele, som passer til din bilmodel.

Uanset hvilke autodele du er på udkig efter, skal du blot anvende nummerpladesøgeren - nemmere bliver det ikke!

Hvornår skal bilens remme udskiftes?

Der er stor forskel på, hvornår du skal udskifte tand, kilerem eller multirem. Først og fremmest spiller bilmærke, model og årgang ind, dernæst afhænger levetiden af, hvor ofte og hvordan du kører din bil. Udskiftningsintervallet er defineret af bilproducenten, og derfor kan du altid kigge i servicehåndbogen for at få en ide om, hvornår remme og remhjul bør udskiftes.

Her lægges der vægt på den gode service

Udover at sælge reservedele af høj kvalitet, lægger vi stor vægt på at give dig og vores andre kunder en formidabel kundeservice. ud god service falder kunderne lige så stille fra, og vi har trods alt været i branchen i mere end 40 år, hvilket fortæller noget om vores kvalitet og engagement. Derfor er det altid vores fornemmeste opgave at få dig til at gå herfra med en god følelse i maven. Det kan være, du er i tvivl om, hvilke autodele du skal vælge til din bil? Tøv ikke med at kontakte os med det samme, så vi kan rådgive dig i valget af den bedste reservedel, så du hurtigt er kørende på vejene igen.

Køb dine reservedele her og bliv hurtigt kørende

Når du handler på refako.dk, går vi op i, at du får dine varer hurtigst muligt. Når du bestiller inden kl. 17, sender vi pakken samme dag, såfremt varen er på lager. Du kan derfor forvente at have dine nye reservedele efter 1-3 dage.

Bestiller du for mere end 400 kr., er fragten gratis. Husk at du til hver en tid kan afhente dine autodele hos en af vores afdelinger, som ligger rundt i hele landet.