Monroe støddæmper

Leder du efter en forhandler af Monroe støddæmpere i Danmark? Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du vores sortiment af Monroe støddæmpere. Fremsøg nemt dine reservedele med nummerpladesøgeren.

Støddæmper MONROE ORIGINAL (Gas Technology)
Restsalg

8700 G2215

Støddæmper VAN-MAGNUM

8700 V4505

Støddæmper OESpectrum "Premium"
Restsalg

8700 72466

Støddæmper MONROE ADVENTURE
Restsalg

8700 D8028

Støddæmper MONROE ORIGINAL (Gas Technology)

8700 G8288

Støddæmper MONROE ORIGINAL (Gas Technology)

8700 G8289

Støddæmper VAN-MAGNUM
Restsalg

8700 V2135

Støddæmper MONROE ORIGINAL

8700 11077

Støddæmper MONROE ORIGINAL

8700 11123

Støddæmper MONROE ORIGINAL

8700 11163

Støddæmper MONROE ORIGINAL

8700 11194

Støddæmper MONROE ORIGINAL

8700 11202

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af Monroe støddæmpere

Er du i tvivl om, om støddæmpere fra Monroe passer til din bil? Så anvend vores smarte nummerpladesøger her på siden. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils nummerplade, hvorefter systemet automatisk laver en overskuelig liste baseret på de dele, som er kompatible med din bilmodel - nemmere bliver det ikke. Du får også vist en oversigt over prisen på de søgte dele.

Find dine originale Monroe støddæmpere hos Refako til en fordelagtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort udvalg af støddæmpere og fjedre i vores sortiment, så uanset om du mangler ny gasfjeder, trykakkumulator eller manchetsæt, skal du blot fremsøge de ønskede dele via nummerpladesøgeren.

Høj kvalitet til fair priser

Du finder intet andet end reservedele af høj kvalitet. Måske undrer du dig over vores lave priser, men dette er der en helt særlig grund til. Med over 50 år i branchen har vi opbygget os et stærkt netværk af leverandører og forbindelser, som gør, at vi kan få de bedste aftaler i hus - aftaler som din pengepung kan mærke.

Vi opkøber originale reservedele og performance parts direkte fra producenterne, som leverer til bilfabrikkernes førstegangsmontage. Vores kunder tæller både professionelle mekanikere og private gør-det-selv folk, hvilket siger noget om kvaliteten på vores autodele.

Mangler du nye støddæmpere til din trailer eller anhænger, indtaster du blot registreringsnummeret i nummerpladesøgeren. Vi dækker nemlig ikke kun personbiler, men også lastvogne, varevogne og busser. Uanset hvad du kører i, kan vi helt sikkert hjælpe dig videre ud på landevejen med nye reservedele.

Har du spørgsmål til montering eller valg af reservedele, er du velkommen til at kontakte vores kompetente mekanikere.

Hurtig levering af dine Monroe støddæmpere

Der findes intet værre end en bil, der ikke kan køre eller fungere optimalt. Derfor gør vi alt for, at du har dine nye reservedele mellem hænderne allerede dagen efter, du har bestilt dem. Når du lægger din bestilling inden kl. 17.00 på hverdage, sender vi pakken samme dag.

Hvis du bor i nærheden af en Refako-afdeling, er du velkommen til at afhente dine nye støddæmpere via click & collect. Vi pakker dine autodele, så de er klar til afhentning efter 30 minutter.