Tandrem

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge til din nye tandrem. Find de reservedele du står og mangler ved at indtaste din bil nummerplade i nummerpladesøgeren.

Vandpumpe + tandremssæt

2001027479

Afdækning, tandrem

2001086004

Afdækning, tandrem

2001085854

Afdækning, tandrem

2001086395

Afdækning, tandrem

2001086407

Afdækning, tandrem

2001086408

Afdækning, tandrem

2001085930

Afdækning, tandrem

2001085931

Afdækning, tandrem

2001085932

Afdækning, tandrem

2001085934

Afdækning, tandrem

2001085933

Afdækning, tandrem

2001085942

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af tandrem til din bil

Du finder nemt din nye tandrem til bilen ved at anvende vores smarte nummerpladesøger. Indtast blot din bils nummerplade i søgefeltet, hvorefter systemet vil matche alle kompatible dele med din bilmodel. Uanset om du mangler remme og remhjul eller andre nye autodele, finder du det hele ved hjælp af nummerpladesøgeren, som søger blandt mere end 200.000 varenumre.

Når du handler på refako.dk, er du sikret reservedele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Prisen for en ny tandrem varierer fra bil til bil. Når du indtaster din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, får du vist alle tandrem, som passer til din bil, inklusiv priser.

Hvad er en tandrem?

Tandremmens formål er at sørge for, at motoren fungerer korrekt. Selvom tandremmen ikke ser ud af noget særligt, er dens funktion altafgørende for, om bilen kan køre. Gummiremmen består af syntetisk gummi, og er formet som en stor elastik med tænder på indersiden. Drivakslen og knastakslen skal hele tiden køre i hak, og dette sørger gummiremmens tænder for.

Spørg vores professionelle medarbejdere

Vores kunder tæller både private og professionelle mekanikere, hvilket siger noget om kvaliteten på vores reservedele. Vi har solgt reservedele og performance parts til den danske vognpark i over 50 år, og vi dækker ikke kun personbiler - men også varevogne, lastvogne, trailere/anhængere og busser.

Hvis du er i tvivl om, hvilke reservedele du skal vælge til din bil, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente personale, som sidder klar ved mail eller telefon 66 12 55 75. Du kan også kigge forbi en af vores butikker, som er repræsenteret rundt omkring i hele landet.

Hurtig levering ved køb af ny tandrem

Som bilejer vil man hurtigt ud og køre på vejene igen - og derfor går vi op i hurtig levering. Hvis du bestiller din nye tandrem, kilerem eller anden reservedel inden kl. 17, tilstræber vi os på at at du modtager varen indenfor 1-3 arbejdsdage. Bestiller du varer for mere end 400 kr., er fragten gratis - du er også velkommen til at afhente dine reservedele i en af butikkerne.

FAQ

Hvornår skal tandrem skiftes?

Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår tandremmen skal skiftes. Orienter dig i bilens servicebog, og sørg for at få den skiftet inden den selv springer, da det kan forvolde skade på motorens andre omkringliggende dele.

Hvor ofte skiftes tandrem?

Udskiftningsintervallet er defineret af bilproducenten. Se evt. servicehåndbogen.

Hvor stram skal en tandrem være?

Der er mærker på hjulstrammeren, som indikerer, om remmen er stram eller løs nok ved montering.

Er der tandrem på en dieselbil?

Ja, der kan godt være tandrem på en dieselbil.

Hvad koster en ny tandrem?

Prisen afhænger af bilmærke, model og årgang. Tandremmen i sig selv er ikke særlig dyr, men da mekanikeren skal afmontere flere dele i forbindelse med udskiftning af tandrem, er tidsforbruget gerne stort og derfor bekosteligt.

Hvor længe holder en tandrem?

Det er forskelligt fra bil til bil, hvor længe tandremmen holder. Som udgangspunkt kan du køre et sted mellem 60 -120.000 km. Orienter dig i bilens servicebog, hvor der står angivet, hvor ofte den skal skiftes.

Hvilke andre dele bør man skifte sammen med tandremmen?

Det anbefales at skifte alle medløber- og strammehjul i forbindelse med udskiftning af tandrem.

Hvis vandpumpen er drevet af tandremmen, bør denne også skiftes samtidigt.