Additiver

Mangler du additiver til at rense og pleje bilens motor, er du havnet det rette sted. Find dine reservedele ved brug af nummerpladesøgeren hvor du blot skal indtaste din bils nummerplade.

SERVICERENS 3 - 250ML

LL.9701

DIESEL ADDITIV - 500ML

LL.9535

BENZIN SERVICERENS 1B+ - 200ML

LL.9905

DIESEL SERVICERENS 2D - 220ML

LL.9625

DIESEL ADDITIV CITY - 500ML

LL.9545

BENZIN SERVICERENS 2B - 220ML

LL.9605

BENZIN SERVICERENS 4 - 70ML

LL.9205

BENZIN ADDITIV - 500ML

LL.9508

DIESEL ADDITIV SAFE - 500ML

LL.9528

PARTIKELFILTER RENS - 375ML

LL.9901

DIESEL SYSTEM CLEANER ONE SHOT - 500ML

LL.8815

BENZIN ADDITIV HYBRID 500ML

LL.9520

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af additiver til bilen

Uanset om du er på udkig efter additiver til diesel eller additiver til benzinbiler, finder du det hele på refako.dk. Hvis du er i tvivl om, hvilke additiver der passer til lige netop din bil, så opfordres du til at bruge vores smarte nummerpladesøger. Når først du indtaster din bils nummerplade i søgefeltet, får du vist en liste over alle de additiver, som passer til bilens motor.

Prisen for additiver til benzin og diesel varierer alt efter, hvilken pleje og rens du vælger. I vores sortiment finder du blandt andet servicerens, additiv til citybiler, oktanbooster, systemrens og partikelfilterrens.

Har du brug for andre motor reservedele såsom topstykke, bundkar, motorsmøring eller tandrem, skal du blot benytte dig af samme fremgangsmåde med nummerpladesøgeren.

Pas godt på bilens motor

Regelmæssig rens og pleje af motoren forlænger levetiden, da additiver i motorolien beskytter komponenterne. Derudover opnås en renere udstødning, bedre brændstoføkonomi og høj driftssikkerhed - og som en bonus kan du spare penge på reparationer.

Har du styr på den rette løsning?

Der kan naturligvis opstå tvivl omkring, hvilket additiv motoren har brug for. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente personale, som sidder klar til at vejlede dig på bedste vis. Efter mere end 50 år i branchen har vores forretning opbygget en særdeles solid erfaring, hvorfor vi gerne deler ud af vores viden - alle vores medarbejdere brænder for biler, reservedele og performance parts.

Når du handler på refako.dk, er du garanteret reservedele af høj kvalitet. Selv professionelle mekanikere handler hos os, da vi får leveret reservedele direkte fra de originale producenter. Blandt vores 200.00 varenumre finder du også reservedele til trailere/anhængere, busser, lastvogne og varevogne.

Afhent dine reservedele med click & collect

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente et par dage på dine reservedele, kan du afhente dem efter blot 30 minutter med click & collect. Når du har afgivet din bestilling, går vi straks i gang med at plukke varerne og pakke dem til dig. Det er kun muligt at handle via click & collect, hvis alle dine varer er på lager. Når du selv afhenter dine reservedele i en af vores afdelinger, sparer du fragten.