Ventilation

Her på siden finder du reservedele til bilens ventilation. Begynd at handle ved at indtaste din bils registreringsnummer i nummerpladesøgeren. Derefter får du vist alle de dele som passer til din bil. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge til bilens ventilation. Udforsk vores store sortiment af reservedele ved at indtaste bilens nummerplade i nummerpladesøgeren.

Modstand, kabineventilator

TOP.112 217

Kabineblæser

8EW 009 100-301

Modstand, kabineventilator

TOP.111 024

Modstand, kabineventilator

TOP.115 901

Modstand, kabineventilator

TOP.723 697

Modstand, kabineventilator
Restsalg

TOP.103 134

Modstand, kabineventilator

TOP.723 700

Modstand, kabineventilator

TOP.723 698

Modstand, kabineventilator

TOP.723 701

Kabineblæser
Restsalg

8EW 009 159-131

Modstand, kabineventilator

TOP.723 699

Kabineblæser

8EW 009 157-111

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb reservedele til bilens ventilation

Sommetider kan det blive nødvendigt at udskifte nogle af bilens ventilationsdele for at opretholde et fuldt fungerende klimaanlæg. Måske er du i tvivl om, hvilke dele der passer til lige netop din bil. Men fortvivl ej - ved hjælp af vores nummerpladesøger kan du hurtigt og problemfrit finde frem til de dele, der er kompatible med din bil.

Det eneste du skal gøre, er at indtaste bilens nummerplade i søgefeltet. Herefter får du vist en overskuelig liste over dele, der passer, inklusiv prisen.

Når du handler på refako.dk er du garanteret reserevdele af allerhøjeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du trygt købe ny bil ventilation hos os.

Hvad er ventilation til bilen?

De fleste biler har enten et klimaanlæg eller aircondition i dag. For at ventilationssystemet kan fungere optimalt, er det indimellem nødvendigt at rense det eller udskifte dele med nye reservedele.

Måske mangler du en ny kabineblæser, ventilator eller en trykkontakt? Se hvad der passer til din bilmodel ved at anvende nummerpladesøgeren øverst på siden.

Som anbefaling bør du få tjekket bilens ventilationssystem hos en mekaniker hvert andet år i forbindelse med servicetjek.

Har du brug for hjælp?

Måske er du stadig i tvivl om, hvad der er det bedste valg til lige netop din bil? Du er altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere, som sidder klar med professionel rådgivning af reservedele til bilens ventilationssystem.

God kundeservice er i højsæde hos os - vi gør alt for, at du og vores andre kunder får den bedste vejledning i valg og montering af autodele samt styling af bilen. Skriv en mail, giv os et kald på 66 12 55 75 eller kom forbi en af vores afdelinger, som ligger rundt i hele landet, hvis du får brug for vores hjælp.

Vi lægger ikke skjul på, at vi elsker biler, og derfor synes vi, at du og din bil skal hurtigt ud på vejene igen. Når du bestiller inden kl. 17, sender vi dine autodele samme dag, så du har dem inden for 1-3 hverdage - og vi betaler fragten, så snart du handler for mere end 400 kr.