Tilbehør & Manchetsæt

Er du på udkig efter et nyt manchetsæt? Herunder finder du hele udvalget af manchetsæt til støddæmpere. Hos Refako finder du reservedele af høj kvalitet - brug nummerpladesøgeren til at finde lige præcis de autodele du står og mangler.

Pakning, fjederbenstøtteleje

8500 10814

Rulleleje, fjederben-støtteleje

8500 24914

Manchetsæt, støddæmper

692302

Manchetsæt, støddæmper

694801

Manchetsæt, støddæmper

8700 PK078

MANCHETSÆT

8700 PK017

Manchetsæt, støddæmper

8700 PK001

Manchetsæt, støddæmper

8700 PK016

Manchetsæt, støddæmper PROTECTION KIT
Restsalg

8700 PK058

Manchetsæt, støddæmper PROTECTION KIT

8700 PK012

Beskyttelseskappe/bælg, støddæmper

8700 PK302

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af manchetsæt til støddæmpere

Ved du, hvilket manchetsæt du skal vælge? Du finder nemt og bekvemt dine nye reservedele med vores smarte nummerpladesøger. Indtast blot din bils nummerplade i søgefeltet, hvorefter du bliver præsenteret for en overskuelig liste, som viser alle de dele, der passer til lige netop din bilmodel.

På refako.dk finder du mere end 200.00 forskellige varenumre, så du kan roligt gå på opdagelse, og finde lige det du mangler. I kategorien støddæmper og fjeder finder du blandt andet KONI støddæmpere og Monroe støddæmpere samt gasfjedre og alt til niveauregulering.

Selvom vores priser er i den lave ende, går vi ikke på kompromis med kvaliteten - her finder du udelukkende originale reservedele.

Høj kvalitet til lave priser

Men hvad skyldes vores konkurrencedygtige priser? Vi har været i bilbranchen i mere end 50 år, og har gennem tiden indgået særdeles fordelagtige aftaler med producenterne. Aftaler som kommer dig og alle vores andre kunder til gode. Vores autodele kommer direkte fra de samme producenter, som også leverer til bilfabrikkernes førstegangsmontage.

Vores kunder tæller både private og professionelle - faktisk har mekanikere brugt os lige fra starten, hvorefter flere og flere gør-det-selv folk har fået øjnene op for vores kvalitetsreservedele.

Står du og mangler nye støddæmpere eller fjedre til varevognen eller lastvognen, så kig forbi Refako. Vi har også dele til busser, trailere/anhængere og campingvogne. Uanset om du skal reparere, montere eller style dit køretøj, kan du altid få vejledning af vores kyndige medarbejdere, som glædeligt deler ud af deres mangeårige erfaring.

Hurtig levering af dine nye reservedele

Når du bestiller nyt manchetsæt til støddæmperne, hvis fjedrene skiftes, sender vi dine dele samme dag, såfremt du bestiller inden kl. 17.00 på hverdage. Ved køb over 200 kr betaler vi fragten, når du bestiller til en pakkeshop. Bor du tæt på en af vores afdelinger, er du selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og afhente dine varer selv - vi har kaffe på kanden, og giver gerne et godt råd med på vejen.

Vi tilbyder også click & collect, hvilket betyder, at du blot afgiver din bestilling, hvorefter vi pakker dine nye autodele, så de er klar til afhentning efter kun 30 minutter.