Partikelfilter

Trænger dit gamle partikelfilter i udstødningen til at blive udskiftet, finder du herunder hele udvalget af partikelfiltre til biler. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge dine reservedele blandt mere end 200.00 varenumre.

Hvis du mangler andre dele til bilens udstødning, skal du blot udforske hele sortimentet af kvalitetsreservedele på refako.dk

PARTIKELFILTER RENS - 375ML

LL.9901

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00084

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00105

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00018

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00024

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00044

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00001

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00027

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00028

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00034

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00038

Sod-/partikelfilter, udstødningssystem

M.17.00039

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af partikelfilter til personbil

Hvilket partikelfilter skal du vælge, når sortimentet er så bredt? Faktisk har det aldrig været nemmere at finde lige præcis den reservedele, som passer til din bil. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils registreringsnummer i søgefeltet, hvorefter systemet automatisk matcher kompatible dele med din bilmodel og årgang.

Er du på udkig efter andre reservedele til udstødningen såsom nyt udstødningsrør, lyddæmper, manifold eller lambdasonde, skal du blot anvende samme metode med nummerpladesøgeren.

Skal du udskifte eller rense dit partikelfilter?

Hvis din bil pludselig kører kortere på literen, eller har besvær med at trække, kan det være tegn på, at filteret skal udskiftes. Inden du køber nyt partikelfilter, kan du undersøge om der er mulighed for at rense det.

Ved nogle biler kan du rense filteret ved at hælde dieselpartikelfilterrens i brændstoftanken. Det er dog vigtigt at undersøge, om du må rense filteret selv, eller om det skal renses af en mekaniker. Det vil til hver en tid være billigere at rense filteret frem for at købe nyt, men sommetider er der ingen anden udvej end at investere i et nyt partikelfilter til bilen.

Hos Refako Autodele har vi et bredt udvalg af billige partikelfiltre og partikelfilter rens til alle bilmodeller. For at finde frem til de rette autodele skal du blot indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, så kommer de dele frem, som passer til din bil.

Har du behov for vejledning, står vi altid til rådighed

Har du brug for hjælp til at finde et billigt partikelfilter til personbil, eller har du blot generelle spørgsmål omkring partikelfiltre, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente personale har efter mange år i bilbranchen opbygget en solid viden og erfaring omkring autodele, som vi gerne deler ud af. Uanset emnets omfang vil vi altid gøre vores bedste for at imødekomme kundens behov, så du kan få den bedste oplevelse som kunde hos Refako.

Hurtig levering af partikelfilter til bilen

Som bilejer er det intet værre, end når bilen ikke fungerer optimalt. Når du bestiller professionelle reservedele på refako.dk, bestræber vi os på, at du har dem hjemme inden for et par dage.

Så længe du bestiller dit partikelfilter inden kl. 17 på hverdage, kan du forvente, at vi sender pakken samme dag.

FAQ

Hvad koster et partikelfilter?

Prisen på et partikelfilter afhænger af bilens mærke, model og årgang. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge prisen.

Har min bil partikelfilter?

Du kan nemt undersøge om din bil har fået monteret partikelfilter ved at slå nummerpladen op i Motorregisteret. Nyere dieselbiler skal have fabriksmonteret et partikelfilter.

Hvor sidder partikelfilter?

Partikelfilteret er placeret i udstødningssystemet, så filteret har mulighed for at fange sodpartiklerne og dermed reducere de skadelige udstødningsgasser.

Hvornår skal partikelfilter skiftes?

Med tiden skal filteret udskiftes. Hvornår det sker, kommer helt an på, hvor mange kilometer bilen har kørt.

Hvad er et partikelfilter?

Bilens partikelfilter har til formål at fjerne og opfange sodpartikler, som ledes ud med udstødningsgasserne.

Kan man eftermontere diesel partikelfilter?

Ja, du kan godt eftermontere et diesel partikelfilter selv, hvis du er ejer af en ældre dieselbil. Bilen skal godkendes ved bilsyn efter monteringen.

Hvordan virker partikelfilter?

Partikelfilteret virker ved, at det opfanger sodpartiklerne i udstødningssystemet, hvilket reducerer de skadelige udstødningsgasser, som er usunde for både miljøet og dit helbred.