Kom på rette vej
i 3 hurtige trin

1

2

3

Olie/-smøremidler
Olie/-smøremidler

Til når der skal smøres helt ud i hjørnerne, så har Refako Autodele en lang række olier på lager til netop det, du søger.

Vi har blandt andet motorolie, gearolie og servoolie til din bil. Hvilken olie der passer til præcis din bil, finder du ud af ved at indtaste din bils nummerpladenummer i søgefeltet. Du kan også se efter typen i din bils instruktionsbog.

Alle produkter er af samme kvalitet og til en lav pris, så du kan roligt købe dine smøremidler til bilen her.

Hvor meget olie skal der på min bil?

Det er forskelligt fra bil til bil hvor stor en oliebeholder der sidder monteret under kølerhjelmen. Mængden afgøres ved at påfylde beholderen, indtil der er nok smøremiddel til det dækker op til midt på markeringen der er på oliepinden.

For meget olie på bilen

I tilfælde af at der kommet for meget olie på bilen skal du have den tømt for det overskydende. Du kan enten få fjernet det overskydende hos din mekaniker eller købe en oliesuger i dit lokale byggemarked. Konsekvensen af for meget på køretøjet kan give ujævnheder i motorens tomgang og kørsel, danne røg der lugter, samt give problemer under acceleration.

Sådan finder du det rette olie til din bil

Når du køber olie på refako.dk, anbefaler vi dig at indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet her på siden. - Ved at gøre dette, bliver du kun præsenteret for olieprodukter som passer netop til din bil.

Når du bestiller online på refako.dk får du hurtig levering med i handlen og handler du for min. 200 kroner, giver vi gratis fragt med i handlen.