Tandstang & servopumpe

Har du brug for at udskifte bilens defekte tandstang? Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du lige netop de tandstænger, der passer til din bilmodel.

Find alt hvad du mangler til bilens styretøj og undervogn blandt mere end 200.00 reservedele.

Ophængning, styretøj
Restsalg

TOP.108 770

Ophængning, styretøj

TOP.108 771

Ophængning, styretøj
Restsalg

TOP.407 821

Ophængning, styretøj

TOP.102 803

Ophængning, styretøj Original VAICO Quality
Restsalg

TOP.108 693

Remskive, servopumpe
Restsalg

TOP.111 170

Ophængning, styretøj

TOP.407 823

Hydraulikslange, styretøj Original VAICO Quality

TOP.501 743

Manchetsæt, styretøj

5094719

Oliefilter

H20W08

Manchetsæt, styretøj

5094714

Manchetsæt, styretøj

5093907

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af tandstang til bil

Når du er på udkig efter dine nye reservedele på refako.dk, kan det være en jungle at finde rundt i alle de forskellige dele. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter systemet matcher din bil med kompatible tandstænger.

Du kan derfor sidde hjemme i din egen stue og klikke ny tandstang hjem - nemt og bekvemt. Står du og mangler ny styrekugle, bærearm eller stabilisator, skal du blot anvende samme fremgangsmåde med nummerpladesøgeren, som viser en overskuelig liste over reservedele, priser og om delen er på lager.

Symptomer på en defekt tandstang

Hvornår er det tid til at udskifte tandstangen til personbil? Der er visse symptomer, du kan være mærksom på, herunder:

  • Der lyder unormale lyde fra rattet, når det drejes

  • Rattet ryster unormalt under kørsel og virker ustabilt ved høj fart

  • Rattet vender ikke tilbage til startpositionen, når du har drejet og kørt. Tandstangen er generelt en del af et større samspil mellem stabilisator, styrekugler m.m. så der er risiko for, at der kan være noget andet galt også. Det er en rigtig god idé at få tjekket alle delene efter, når der alligevel arbejdes med tandstangen.

Vi går op i hurtig levering

Er du også træt af lang leveringstid, når du bare gerne vil hurtigt ud på vejen igen? Vi bestræber os på, at sende din nye tandstang allerede samme dag, såfremt du bestiller varen inden kl. 17.00 på hverdage og inden kl. 16.30 om søndagen.

Du er også velkommen til at komme forbi en af vores butikker og afhente dine nye reservedele til bilens styretøj og undervogn - så sparer du fragten.

Kom forrest i køen med click & collect. Vi pakker dine varer på 30 minutter, og kvitterer med en mail, så snart de ligger klar til afhentning.

FAQ

Hvad er en tandstang?

Tandstangen er en vigtig del af bilens styremekanisme. Tandstangen sidder aksialt mellem køretøjets styrende hjul. Den består af et styrehus samt en aksial forskydelig tandstang. Via et tandhjul er disse forbundet til ratstammen. Denne mekanisme får bilens hjul til at dreje, når der korrigeres på rattet.