Manifold

Har du brug for en ny manifold til bilen, er du kommet til det rette sted. Udforsk udvalget ved hjælp af nummerpladesøgeren, som matcher tilgængelige autodele med din bil. Mangler du andre reservedele til bilens udstødning, finder du det hele på refako.dk

Udstødningsrør

952-157

Udstødningsrør
Restsalg

739-563

Udstødningsrør

801-123

Manifold, udstødningssystem

M.04.C111974K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C111976K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C111978K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C111981K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C117373K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C117374K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C117375K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C117377K

Manifold, udstødningssystem

M.04.C117378K

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af manifold til personbil

Hvis du har opdaget rust eller andre ujævnheder på din bils manifold, kan du nemt og bekvemt bestille en ny hjem fra refako.dk. Du skal blot indtaste din bils nummerplade i vores nummerpladesøger, som er placeret øverst på siden. Systemet er yderst brugervenligt, og matcher alle kompatible dele med din bilmodel, så du nemt kan klikke nye dele hjem

Prisen på en ny manifold afhænger af bilmærke og model. Du får vist en pris, så snart du fremsøger dine nye dele med nummerpladesøgeren.

Uanset om du er på udkig efter ny lyddæmper, lambdasonde eller udstødningssystemer, finder du det hele på refako.dk

Selv den bedste kan få brug for råd og vejledning

Har du brug for vejledning omkring manifold til bilen, er du som altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi en af vores butikker. Vores kompetente personale sidder klar til at hjælpe dig uanset spørgsmålets omfang. Vi har afdelinger placeret rundt omkring i hele landet, så du har god mulighed for at kigge forbi - vi giver gerne en kop kaffe.

Efter mere end 50 år i branchen har vi opbygget os en solid viden og erfaring omkring biler og autodele, som vi med glæde deler ud af, uanset om det gælder køb af manifold eller andre kvalitetsreservedele. Her finder du de samme reservedele, som producenterne leverer til bilfabrikkerne, hvilket siger noget om den høje kvalitet. Professionelle autoværksteder har brugt os lige siden starten, mens flere og flere gør-det-selv folk er kommet til gennem årene.

Bestil dine reservedele hjemmefra

Står du og mangler en ny katalysator, turbo, partikelfilter eller et udstødningsrør, kan du nemt fremsøge dem ved hjælp af nummerpladesøgeren. Vi sender dagligt pakker af sted, og du kan derfor bestille reservedele døgnet rundt. Hvis du bestiller inden kl. 17.00, sender vi din pakke samme dag, såfremt varen er på lager.

Handler du for over 200 kr. betaler vi fragten. Du er som altid velkommen til at hente dine varer i en af vores mange butikker, hvis du ønsker at spare fragten. Vi giver gerne vejledning i, hvordan du monterer din nye manifold eller andre nyindkøbte reservedele til udstødningssystemet.