Lambdasonde

Skal du have udskiftet bilens lambdasonde? Herunder finder du hele udvalget af lambdasonder til forskellige bilmærker. Find nemt frem til den rette reservedel, herunder dele til bilens udstødning, med nummerpladesøgeren.

Lambdasonde

6PA 009 166-501

Lambdasonde

NGK 5719

Lambdasonde
Restsalg

NGK 92245

Lambdasonde

NGK 0378

Lambdasonde

NGK 0395

Lambdasonde

NGK 0386

Lambdasonde Original VEMO Quality

NGK 0393

Lambdasonde Original VEMO Quality

NGK 90401

Lambdasonde

NGK 0382

Lambdasonde
Restsalg

NGK 0485

Lambdasonde
Restsalg

NGK 90963

Lambdasonde

NGK 0375

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af lambdasonde til personbil

Hvilken lambdasonde skal du vælge til din bil, når udvalget er så bredt? Det er faktisk ikke særlig kompliceret - du skal blot indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter du præsenteres for alle de sensorer, som passer til din bil. Prisen på en ny lambdasonde varierer alt efter bilmærke- og model samt motortype.

Udover køb af lambdasonder kan du også finde andre dele til udstødningssystemet, heriblandt partikelfilter, udstødningsrør, katalysator og turbo.

Skal sonden skiftes eller renses?

Hvis lambdasonden er slidt eller defekt, bør den udskiftes hurtigst muligt. Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår den typisk er nedslidt. En tommelfingerregel er ved ca. 150.000 km, men det kan ske både før og efter.

Når først lambdasensoren er slidt eller defekt, kan den ikke repareres, men skal i stedet udskiftes. Nogle gange er det dog muligt at rense sensoren for sod, men for at opnå det bedste resultat bør du i stedet købe en ny lambda sensor.

Med det rigtige værktøj og erfaring kan du selv udskifte bilens lambdasonde.

Spørg vores erfarne medarbejdere til råds

Selvom du sikkert er fiks på fingrene og en gør-det-selv person, kan det ind imellem være rart med lidt råd og vejledning undervejs. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger og få vejledning i, hvilken lambdasonde til bilen der er bedst. Det kan også være, at du mangler råd til, hvordan du monterer din nye lambdasonde. Vi har altid kaffe på kanden, og nyder en god samtale omkring biler.

Refako har mere end 50 års erfaring i bilbranchen. Vi har været med fra starten, hvor vi har forhandlet performance parts og reservedele til både erhverv og private bilejere. Vores kunder tæller både den professionelle mekaniker, som har eget værksted samt flere og flere gør-det-selv folk, der ønsker at spare penge ved at reparere bilen selv.

Afhent dine nye reservedele med click & collect

Udover at bestille din lambda sensor hjem, kan du også vælge at afhente dine nye dele i en af vores afdelinger via click & collect. Så snart du har foretaget dit køb online, pakker vi dine nye autodele, så de er klar til afhentning efter 30 minutter. Du vil modtage en mail, så snart pakken er klar. Det er dog kun muligt at benytte sig af click & collect, hvis alle dine valgte reservedele er på lager.

FAQ

Hvad er lambdasonde?

En lambdasonde er en føler, som er placeret i bilens udstødningssystem, der sørger for at motoren hele tiden tilføres den rigtige mængde brændstof.

Hvad gør en lambdasonde?

Lambdasonden måler udstødningsgassen og sørger for, at forbrændingen i motoren har det korrekte blandingsforhold mellem brændstof og luft.

Hvor sidder lambdasonde?

Lambdasonden sidder i bilens udstødningssystem. Oftest før og efter katalysatoren.

Lambdasonde funktion?

Lambdasondens funktion er at måle udstødningsgassen og sørge for, at forbrændingen i motoren har det korrekte blandingsforhold mellem brændstof og luft.