Koni støddæmper

Er det tid til udskiftning af bilens KONI støddæmpere, så er du havnet det rette sted. Herunder finder du hele udvalget af KONI støddæmpere af høj kvalitet. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge dine nye reservedele.

Støddæmper RAID

90-5398SP1

Støddæmper SPORT

80-2307S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8240-1115S

Chassissæt, fjedre/dæmpere FSD
Restsalg

2100-4000

Støddæmper SPORT
Restsalg

80-1868S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8040-1421S

Støddæmper STRT

8050-1098

Støddæmper SPORT

8240-1239S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8240-1276S

Støddæmper SPORT

8241-1238S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8610-1351S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8610-1408S

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af nye KONI støddæmpere til en fair pris

Hvilke KONI støddæmpere passer til din bil? Det kan være svært at finde rundt i, hvilke reservedele der passer til bilen. Derfor anbefaler vi altid, at du fremsøger dine nye reservedele ved hjælp af nummerpladesøgeren. Indtast blot din bils nummerplade i søgefeltet, hvorefter du får vist en overskuelig oversigt over alle kompatible dele inklusiv pris.

På Refako.dk finder du alt inden for støddæmpere og fjeder. Skal du have nyt manchetsæt, niveauregulering eller fjeder, skal du blot anvende nummerpladesøgeren på samme måde. Prisen på nye KONI støddæmpere afhænger af bilmærke og årgang, og oplyses så snart du fremsøger dine nye autodele.

Altid mange reservedele på lager

Slip for at lede markedet tyndt for dele til din bil. Hos Refako sørger vi altid for, at lageret er fyldt, så du ikke går forgæves. Uanset om du mangler monroe støddæmpere, gasfjeder eller traditionelle støddæmpere, finder du det hele her.

Har du brug for vejledning, står vi klar i en af vores landsdækkende butikker. Vores medarbejdere kender de forskellige bilmærker og modeller og kan vejlede omkring alt fra Seat, VW og Audi til Kia, Hyundai og Suzuki.

Bestiller du dine nye autodele inden kl. 17 på hverdage, sender vi samme dag, så du har dem hjemme allerede dagen efter. Vi går op i, at du og din bil kommer hurtigt ud på vejene igen - der findes intet værre end en bil, som ikke fungerer optimalt.

Mere end bare autoreservedele

Drømmer du om tuning af bilen eller store skørter? Så brug nummerpladesøgeren til at fremsøge, hvad vi tilbyder til lige netop din bil. Refako er mere end bare reservedele til personbiler. Vi tilbyder også stylingdele og –tilbehør samt reservedele til trailere, campingvogne, lastbiler, varevogne og busser.

Alle autodele er af højeste kvalitet - vi sælger kun originale dele som opkøbes direkte hos de producenter, som leverer til bilfabrikkerne. Vores kundegruppe er bred og tæller både erhverv og private, hvilket siger noget om vores høje kvalitet.

Se dig omkring og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter eller montering. Kontakt os på telefon 66 12 55 75, på mail eller kig forbi en af vores butikker.