Koni støddæmper

En støddæmper skal skiftes, når den bliver slidt – og en tommelfingerregel siger, at det gennemsnitligt sker hver 80.000 km afhængig af køremåde og den vejtype, som du oftest kører på. Kører du på jævne veje, holder dine støddæmpere som regel også længere.

Skal du købe nye støddæmper til din bil? Indtast din bils registreringsnummer øverst på siden.

Støddæmperne er en del af bilens sikkerhedsudstyr. Så ud over at gøre kørslen behagelig for passagerne ved at mindske effekten af ujævnheder i vejen, har støddæmperne også den funktion at holde bilens hjul i konstant berøring med vejen. Fjernes vejgrebet, nedsættes sikkerheden markant. Oplever du, at bilen vipper og gynger under kørsel på ujævn vej, har tendens til at styre til en af siderne eller skrider ud i svingene, kan du med fordel se dine støddæmpere efter.

Støddæmper SPORT

80-2307S

Støddæmper RAID

90-5398SP1

Støddæmper SPORT
Restsalg

8240-1115S

Chassissæt, fjedre/dæmpere FSD
Restsalg

2100-4000

Støddæmper SPORT
Restsalg

80-1868S

Støddæmper SPORT
Restsalg

80-2522S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8040-1421S

Støddæmper STRT

8050-1098

Støddæmper SPORT

8240-1239S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8240-1276S

Støddæmper SPORT

8241-1238S

Støddæmper SPORT
Restsalg

8610-1351S

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

KONI støddæmpere

Uanset om du vælger de traditionelle støddæmpere eller de mere avancerede KONI-støddæmper for nem justering af hårheden, finder du nemt, hvad du søger hos Refako. Vi har mere end 200.000 varenumre fordelt på alt fra anhængertræk til drivaksler, gearkasse og kobling. Find dine KONI-støddæmpere ved at søge på bilens registreringsnummer øverst på hjemmesiden.

Originaldele til fair priser

Er du træt af konstant at skulle ligge under bilen og makke, så vælg de originale dele fra Refako i stedet. Vi køber vores reservedele hos de producenter, som leverer til bilfabrikkerne – og dermed er du altid sikret de bedste produkter. Og tilmed til gode priser.

Stort udvalg af originaldele til din bil – søg på bilens registreringsnummer øverst på siden.

Altid mange autoreservedele på lager

Slip for at lede markedet tyndt for dele til netop din bil. Hos Refako sørger vi altid for, at lageret er fyldt, så du ikke går forgæves. Har du brug for vejledning, står vi klar i en af de 14 landsdækkende butikker. Find din lokale butik under ”find os” øverst på siden. Vores medarbejdere kender de forskellige bilmærker og modeller og kan vejlede omkring alt fra Seat, VW og Audi til Kia, Hyundai og Suzuki.

Mere end bare autoreservedele

Drømmer du om tuning af bilen eller store skørter, søg da din bil frem i vores system og se, hvad vi tilbyder til netop den model. Refako er mere end bare reservedele til personbiler, vi tilbyder også stylingdele og –tilbehør samt reservedele til trailere, campingvogne, lastbiler, varevogne og busser. Se dig omkring og tøv ikke med at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål til produkter eller montering.