Topstykker/-tilbehør

Herunder finder du vores sortiment af topstykker og tilbehør til bilen. Fremsøg nemt det topstykke, som passer til din bilmodel ved hjælp af nummerpladesøgeren.

På refako.dk kan du gå på opdagelse blandt mere end 200.000 reservedele til biler.

topbolte-sæt
Restsalg

98-5003

topbolte-sæt
Restsalg

98-5002

topbolte-sæt

98-8500

topbolte-sæt

98-8529

topbolte-sæt

98-2500

topbolte-sæt

98-8501

topbolte-sæt
Restsalg

98-8515

topbolte-sæt
Restsalg

98-8522

topbolte-sæt

98-5500

topbolte-sæt

98-8506

topbolte-sæt
Restsalg

98-8510

topbolte-sæt

98-8520

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af topstykke til bilen

Er du på udkig efter et nyt topstykke til bilens motor, så er du kommet til det rette sted. Du finder nemt din nye reservedel ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren. Herefter matcher systemet alle kompatible reservedele med din bilmodel.

Hvis du mangler andre motor reservedele, såsom additiver, motorsmøring, bundkar eller tandrem, skal du blot følge samme fremgangsmåde.

Prisen på topstykker varierer alt efter bilmærke og motortype. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge den rette pris.

Topstykkets funktion

Topstykkets funktion er at sørge for, at forbrændingskammeret i motorens top holdes lukket. Derudover sørger reservedelen for, at cylinderen altid er smurt, hvilket sikrer en optimal motordrift.

Tegn på et beskadiget topstykke kan være strømtab af motoren, olie i kølevandet, ringe koldstartsadfærd, hyppig påfyldning af vand og olie samt at kølevandstemperaturen er i det røde område.

Har du brug for hjælp?

Selvom nummerpladesøgeren matcher alle vores kvalitetsreservedele med din bil, kan der stadig opstå tvivl om, hvorvidt du skal vælge den ene eller den anden reservedel - og dette er helt i orden. Vores servicemindede personale, som brænder for bilbranchen, er altid parate til at besvare dine spørgsmål, uanset om de omhandler valg af reservedele, montering eller generel vejledning.

Du kan enten vælge at kontakte os over telefon 66125575, over mail eller møde op i en af vores fysiske butikker. Vi har afdelinger rundt omkring i hele landet, så du vil med garanti finde en Refako nær din by.

Udover salg af kvalitetsreservedele og performance parts til personbiler, finder du også autodele til busser, trailere/anhængere, lastvogne og og varevogne. Vi dækker en bred målgruppe - selv professionelle mekanikere køber vores reservedele, hvilket må anses som værende et kvalitetsstempel.

Hurtig levering af dine nye reservedele

Som bilejer kan det være frustrerende, når bilen ikke fungerer, som den skal. Måske er du dybt afhængig af din bil, for at kunne komme på arbejde? Derfor gør vi vores for at sende dit nye topstykke eller andre reservedele så hurtigt som muligt.

Når du bestiller en vare inden kl. 17, sender vi den samme dag, såfremt varen er på lager. Vi sender også pakker om søndagen, hvis du bestiller inden kl. 16.30.