Katalysator

Her på siden finder du nemt en ny katalysator til din bil – indtast bilens registreringsnummer i nummerpladesøgeren øverst på siden, og få vist en oversigt over de reservedele, som passer til dit bilmærke. På refako.dk finder du alt, hvad du skal bruge til bilens udstødning.

Katalysator

M.04.4131

Katalysator

M.04.3243

Katalysator

M.04.3259

Katalysator

M.04.3773

Katalysator

M.04.4129

Katalysator

M.04.3116

Katalysator

M.04.3217

Katalysator
Restsalg

M.04.3245

Katalysator

M.04.3255

Katalysator

M.04.3262

Katalysator

M.04.3346

Katalysator

M.04.3411

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af katalysator til bil - til både privat og erhverv

På refako.dk finder du nemt og enkelt den udstødningsreservedel, som du leder efter - uanset om det er et nyt partikelfilter, udstødningsrør, lambdasonde eller turbo.

Indtast blot din bils nummerplade i søgefeltet, hvorefter du præsenteres for en liste, som indeholder alle de dele, der passer til dit bilmærke og model. Din nye katalysators pris vil desuden fremgå i oversigten. Det har aldrig været nemmere at finde nye professionelle reservedele som på refako.dk

Vores kunder værdsætter, at de kan nøjes med at handle autodele ét sted, og det forsøger vi at efterleve ved at kvittere med et stort sortiment af reservedele i høj kvalitet og til fornuftige priser. Vi indkøber alle reservedele ved de samme producenter, som leverer til bilfabrikkerne ved bilens førstegangsmontage. Det gør, at selv de professionelle automekanikere på de autoriserede værksteder, som Peugeot, Audi og Seat, har handlet autodele hos Refako helt fra begyndelsen – i mere end 50 år.

Hurtig levering af din nye katalysator

Vi bestræber os på, at du har din nye katalysator, eller andre reservedele til udstødningen, mellem hænderne inden for få dage. Når du bestiller dine autodele inden kl. 17 på hverdage, sender vi pakken samme dag, såfremt alle dele er på lager.

Bor du tæt på en af vores afdelinger, er du velkommen til at afhente din nye katalysator med click & collect. Så snart du har lagt din bestilling, pakker vi dine varer, så de er klar til afhentning efter kun 30 minutter.

Udskift din gamle katalysator med en ny i høj kvalitet

En katalysator tjener flere formål. Den gør både noget godt for miljøet, men sådan set også for din pengepung, idet den hjælper dig til at køre flere kilometer pr. liter.

Desuden reduceres mængden af skadelige udstødningsgasser, som hverken er godt for miljøet eller for mennesker. Det er derfor vigtigt at udskifte katalysatoren, hvis den er defekt eller på anden vis i stykker.

Hos Refako finder du udelukkende reservedele i høj kvalitet. Vi forhandler samme professionelle dele, som både faglærte mekanikere og fikse sku-det-selv folk gør brug af. Uanset om du mangler dele til din personbil, varevogn eller lastvogn, kan du fremsøge det hele blandt mere end 200.000 varenumre.

FAQ

Hvilken funktion har en katalysator på en bil?

Katalysatoren har til formål at omdanne motorens skadelige udstødningsgasser, der passerer gennem katalysatoren, til ufarlige gasser.