Katalysator

Her finkøber du nemt en ny katalysator til din bil – indtast bilens registreringsnummer i søgefeltet øverst på siden, og hurtigt har du en oversigt over netop de bil katalystorer, som vi har til din bil. Med levering til din privatadresse eller med afhentning i en af vores landsdækkende fysiske butikker får du hurtigt din reservedel, så du kan få den skiftet.

Derfor skal du udskifte din gamle katalysator

En katalysator tjener flere formål. Den gør både noget godt for miljøet, men sådan set også for din pengepung, idet den hjælper dig til at køre flere kilometer pr. liter. Desuden reducerer katalysatoren mængden af skadelige udstødningsgasser, som hverken er godt for miljøet eller for mennesker.

Det er derfor vigtigt at udskifte sin katalysator hvis den er defekt eller på anden vis i stykker, til en ny kvalitetskatalysator fra Refako.

Sådan fungerer en katalysator

Grundlæggende fungerer en katalysator sådan, at når skadelige udstødningsgasser passerer gennem din katalysator, bliver de omdannet til ufarlige gasser. Det gør de dog kun, hvis den fungerer korrekt, hvorfor vi anbefaler, at slidte og defekte katalysatorer udskiftes.
Moderne katalysatorer, som vi sælger hos Refako, er så effektive at de via en kemisk proces omdanner op til 90% af de skadelige stoffer til ganske ufarlige gasser. Der findes Ingen der er i stand til at fjerne 100% af de skadelige gasser, men dog langt de fleste.

Skal min katalysator udskiftes?

En katalysator kan blive tilstoppet. Sker det, vil du bemærke at din bil bruger mere benzin end normalt, og det vil sandsynligvis også påvirke hastigheden på bilen, ved at den fx ikke kører så hurtigt, som den plejer.

Hvis din katalysator er fuldstændig tilstoppet, kan motoren gå helt i stå. Den kan også ruste op eller blive defekt på anden vis. Raslende larm fra udstødningen kan være en indikation på, at den er defekt. Høres dette, bør det undersøges straks.

Det er vigtigt, at du holder dig ajour med, om din katalysator fungerer, som den skal, så de skadelige udstødningsgasser ikke slipper ufiltreret ud og skader både mennesker og miljø. Er den defekt er den også en belastning for motorens generelle ydeevne og for din benzinøkonomi.

Katalysator

M.04.3243

Katalysator

M.04.3259

Katalysator

M.04.3773

Katalysator

090-162

Katalysator

M.04.3217

Katalysator

M.04.3232

Katalysator
Restsalg

M.04.3245

Katalysator

M.04.3255

Katalysator

M.04.3261

Katalysator

M.04.3262

Katalysator

M.04.3305

Katalysator

M.04.3340

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Kvalitetsudstødning og dele til privat og erhverv

Er der kommet hul i udstødningsrøret eller forurener katalysatoren for meget? På refako.dk finder du nemt og enkelt den udstødningsreservedel, som du leder efter. Vores kunder værdsætter, at de kan nøjes med at handle autodele ét sted, og det forsøger vi at efterleve ved at kvittere med et stort sortiment af reservedele i høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vi indkøber alle reservedele ved de samme producenter, som leverer til bilfabrikkerne ved bilens førstegangsmontage. Det gør, at selv de professionelle automekanikere på de autoriserede autoværksteder som Peugeot, Audi og Seat har handlet autodele hos Refako helt fra begyndelsen – i mere end 40 år.

Mangler du en katalysator eller en anden reservedel til din bil – køb direkte på refako.dk.

Katalysator til enhver bilmodel

Uanset om du kører Kia, VW eller Ford, kan Refako levere den reservedel, som du står og mangler. Skal bilen ud og køre i dag, kan du altid gøre brug af vores fysiske butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vores lager er altid fyldt med reservedele, men vil du være sikker på, at din lokale Refako-butik har din nye katalysator liggende, er du velkommen til at ringe på forhånd – find nummeret her på hjemmesiden under ”find os” i øverste venstre hjørne.

Slip for ventetid, handl online

Har du ikke mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker inden for åbningstiderne, er du altid velkommen til at handle online. Her kan du fremsøge den relevante del ved hjælp af bilens registreringsnummer. Bestil levering til din hjemmeadresse eller vælg afhentning i butikken, så sparer du fragtomkostningerne.