Bærearme/-kugler & dele

Her på siden finder du et bredt udvalg af bærearme i høj kvalitet. Fremsøg nemt dine nye reservedele til bilens styretøj og undervogn ved hjælp af vores smarte nummerpladesøger. Med mere end 200.000 varenumre på lager har vi helt sikkert en ny bærearm, som passer til din bil.

Ophæng, bærearm

5104302

Ophæng, bærearm

5104708

Bærekugle t+

5044745

Bærekugle

5043411

Bærekugle

5041920

Bærekugle

5042531

Ophæng, bærearm
Restsalg

5103603

Ophæng, hjullejehus
Restsalg

5103610

Bærekugle

5041924

Ophæng, bærearm
Restsalg

5104705

Ophæng, bærearm

5104720

Bærekugle t+

5043511

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af bærearm til bil

Måske er du i tvivl om, hvilken bærearm til personbil du skal vælge. Vi har dog gjort det let for dig. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter du får vist en liste over kompatible dele. Mangler du andre nye reservedele, såsom servopumpe, stabilisator eller styrekugler, skal du blot anvende samme fremgangsmåde.

Symptomer på defekte bærearme

En defekt eller slidt bærearm er ikke blot til gene for din kørsel – det er også en betydelig komprimering af din sikkerhed. Derfor bør du altid reagere på eventuelle symptomer, som indikerer, at du har en defekt arm.
- Oplever du, at styretøjet føles skævt, eller at bilen hælder mod en bestemt side, kan det være tegn på, at du har en defekt bærearm.
- Du skal ligeledes være opmærksom på mislyde fra bilen. Det kan f.eks larm i bilen, når du kører over et bump, eller at dækkene hviner, når du kører.

En defekt bærearm kan forårsage stort slid på bilens dæk og støddæmpere. Kør altid til din nærmeste mekaniker, hvis du oplever ovenstående symptomer.

Hurtig levering af nye bærearme

Når du handler på refako.dk, afsender vi dine nye reservedele samme dag, såfremt du bestiller inden kl. 17.00 på hverdage og inden kl. 16.30 om søndagen.

Køber du for over 400 kr., er fragten gratis. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores medarbejdere gladeligt vejleder dig i valg af reservedele og montering af dine nye dele.

FAQ

Hvad er bærearm til bil?

Bærearme, også kaldet svingarme, sidder fast på hjulet og sørger bl.a. for at styre hjulene og holde dem i den rette vinkel.

Kan jeg nøjes med at udskifte én bærearm?

Bærearme har ca. samme levetid. Har du derfor én slidt arm, er det sandsynligt, at den anden ligeledes snart vil være nedslidt. Derfor bør du altid udskifte dem i par.

Kan jeg køre med en defekt bærearm?

Nej. En defekt bærearm kan resultere i dårlig styring samt risiko for at miste kontrollen over bilen. Dette udgør en sikkerhedsrisiko, og armene bør derfor udskiftes.