Karosseridele

Her finder du nye karosseridele til din bil. Refako Autodele lægger stor vægt på kvalitet! Derfor kan du trygt købe dine karosseri reservedele her. Det er en mærkesag for os ikke at gå på kompromis med kvaliteten, trods at vi tilbyde billige reservedele.

Bilens karosseri skal være solidt og fleksibelt i tilfælde af et uheld, sådan at passagerne i bilen beskyttes bedst muligt.

Samtidig skal bilens karosseri også kunne modstå vind og vægt fra bilens øvrige dele samt passagerne. Derfor er alle reservedele på refako.dk kvalitetstestede, og vi kan garantere en høj sikkerhed over for dig som kunde.

Sådan køber du dele der passer til din bil

Når du handler reservedele her på shoppen anbefaler vi dig at indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet du finder her på siden. Når du søger via nummerpladen, får du kun vist alle de dele som passer til netop din bil. - Derved undgår du at handle de forkerte reservedele.

Dette gælder også for karosseri reservedele. Start med at indtaste nummerpladen, og så find den reservedel som du mangler.

Ekstraudstyr til bilen

Med mere end 200.000 varer i vores sortiment og et stort udvalg af karosseri, karosseridele og pladedele, herunder forkofanger, bagkofanger, frontgrill, motorhjelm, paneler, skærme og vanger, finder du nemt den pladedel, som du mangler til din bil. Slå din bils registreringsnummer op i søgefeltet øverst på siden og du får en oversigt over alle de dele, som vi kan tilbyde til din bil.

Erfaren og pålidelig forhandler af reservedele

Med mere end 40 år i autobranchen har vi opbygget gode relationer og aftaler med vores producenter, som leverer autoreservedele til bilfabrikkernes førstegangsmontage. Når du handler hos Refako, er du dermed sikret de bedste karosseridele samt en god pris, som vi har forhandlet os frem til gennem mange års samarbejde.

Vi har det hele og vigtigst af alt, vi står klar til at rådgive dig i forbindelse med køb af dine nye karosseri, karosseridele eller pladedele. Vores dedikerede medarbejdere rundt om i de 14 landsdækkende autobutikker har alle erfaring med vores produkter og kan derfor vejlede dig om valg og montering.

Vi dækker ikke kun personbiler, men også trailere og anhængere, varevogne, lastvogne og busser. Både til privat og erhverv. Shop dine bilreservedele hos Refako – vi kan hjælpe dig næsten uanset, hvad du kører i.