Udstødningsrør

Det er vigtigt, at din bil har den rette udstødningsrør, hvilket du nemt finder her på siden. Når du indtaster din nummerplade i søgefeltet her på siden, får du kun vist de resultater, der passer til din bil.

Vi har det, du skal bruge, når du skal udskifte udstødningssystem eller rør. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet på udstødningsrør. Køb udstødningsrør hos Refako. Vi forhandler både til private og til erhverv, hvor vi har mange års erfaring med reservedele. Med over 200.000 emner på lager finder du sikkert den reservedel, du har behov for.

Udstødningsrør

950-067

Udstødningsrør

952-157

Udstødningsrør

741-015

Udstødningsrør

989-531

Udstødningsrør

739-605

Udstødningsrør

801-181

Udstødningsrør

801-191

Udstødningsrør

950-039

Udstødningsrør

952-141

Udstødningsrør
Restsalg

516-151

Udstødningsrør

740-355

Udstødningsrør

779-237

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Udstødningssystemet

Udstødningssystemet under din bil tjener flere vigtige funktioner. Udløbet forhindrer eller dæmpe støjen fra motoren, motorens ydeevne forbedres ved at give det korrekte tryk, og det reducerer miljøpåvirkningen ved at konvertere skadelige til uskadelige stoffer gennem en kemisk reaktion.

Et udstødningsrør er en nødvendig del af en forbrændingsmotor. Det er her, udstødningsgasserne kommer ud, hvilket er essentielt for en virkende motor.

Typiske problemer med udstødningsrøret

Mange der kører små ture, oplever at udstødningsrøret kan ruste, da røret ikke når at blive varmt nok til at fordampe dampen fra motoren. Det ligger derved i røret og giver anledning til rust.

Derfor er det en god ide at køb udstødningsrør rustfrit. Har du rust i dit udstødningsrør, så er der stor chance for, at der på et tidspunkt kommer et hul. Du kan enten vælge at reparere hulet eller vælge udskifte udstødningsrøret. En bils udstødning er meget udsat overfor vand, savs og stød på grund af sin placering under bilen.

Derfor kan det være en god ide ofte at tjekke bilens udstødningsophæng for rust, da et ødelagt ophæng kan få udstødningsrøret til at falde af eller hænge.

Hvornår skal udstødningsrøret udskiftes?

De fleste er ikke i tvivl om, hvornår det er tid til at udskifte udstødningen. Når den ikke længere fungerer korrekt, eller hvis der er hul, så larmer det rigtig meget. Udover lyden som et sikkert kendetegn oplever de fleste, også at der kommer væsentligt mere røg ud af røret. Det er heldigvis nemt selv at udskifte udstødningsrøret.