Udstødningsrør

Udstødningsrør til bilen - vi forhandler et bredt udvalg

Udstødningssystemet under din bil tjener flere vigtige funktioner. Udløbet forhindrer eller dæmper støjen fra motoren og motorens ydeevne forbedres ved at give det korrekte tryk, hvilket reducerer miljøpåvirkningen, da de skadelige stoffer konverteres til uskadelige gennem en kemisk reaktion.

Et udstødningsrør er derfor en nødvendig del af en forbrændingsmotor. Det er her, udstødningsgasserne kommer ud, hvilket er essentielt for en sund motor.

Udstødningsrør

741-015

Udstødningsrør

947-005

Udstødningsrør

952-141

Udstødningsrør

801-191

Udstødningsrør
Restsalg

516-151

Udstødningsrør

740-355

Udstødningsrør

779-237

Udstødningsrør

801-181

Udstødningsrør

950-067

Udstødningsrør

975-515

Udstødningsrør

739-605

Udstødningsrør

741-361

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Typiske problemer med udstødningsrøret

Mange der kører småture oplever, at udstødningsrøret kan ruste, da røret ikke når at blive varmt nok til at fordampe dampen fra motoren. I stedet bliver det liggende i røret, hvilket giver anledning til rust.

Derfor er det en god ide at købe rustfri udstødningsrør. Når først der opstår rust i røret, er der risiko for, at der på et tidspunkt kommer et hul. Du kan enten vælge at reparere hullet eller købe et nyt udstødningsrør. Bilens udstødning er særlig udsat for vand, sjap og stød på grund af sin placering under bilen.

Derfor kan det være en god ide at tjekke bilens udstødningsophæng for rust, da et ødelagt ophæng kan få udstødningsrøret til at falde af eller hænge.

Hvornår skal udstødningsrøret udskiftes?

De fleste er ikke i tvivl om, hvornår det er tid til at udskifte udstødningen. Når den ikke længere fungerer korrekt, eller hvis der er hul, larmer det meget. Derudover oplever mange bilister, at der kommer væsentligt mere røg ud af røret. Det er heldigvis nemt selv at udskifte udstødningsrøret.

Køb af udstødningsrør

Står du og mangler et nyt udstødningsrør til bilen, finder du et bredt udvalg blandt vores mange varenumre. Du finder nemt det rette rør til bilen ved blot at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren. Herefter bliver du præsenteret for alle de udstødningsrør, som passer til dit bilmærke og årgang.

Hos Refako autodele har vi alt det, du skal bruge, når du skal udskifte udstødningssystem eller rør. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet på udstødningsrør og andre reservedele. Hvis du mangler nyt partikelfilter, katalysator, lambdasonde eller turbo finder du det også her - blandt over 200.000 varenumre.

Hvis du skulle du få brug for rådgivning eller vejledning, sidder vores kompetente personale klar til at hjælpe dig uanset spørgsmålets omfang. Du er også velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker, som er repræsenteret rundt omkring i hele landet.

Vores kunder tæller både private og erhverv, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel for vores topkvalitet og formidable kundeservice.