Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Niveauregulering

Leder du efter billig niveauregulering, finder du den hos Refako Autodele. Vi har et kæmpestort udvalg af reservedele til alle bilmodeller, og vi ved det kan være svært at finde præcis den rigtige reservedel, så derfor har vi gjort det nemt for dig. For at finde frem til f.eks. den niveauregulering der passer til dit køretøj, skal du blot Indtaste bilens registreringsnummer i søgefeltet. Derefter får du en kategori-opdelt oversigt over præcis de reservedele der passer til køretøjet.

Terrænregulering

Find de bedste reservedele til terræn- og niveauregulering blandt vores store udvalg af reservedele. Hos os finder du nemlig reservedele til næsten alle bilmærker og vi sætter en ære i at du får den bedste service og vejledning. Kvaliteten skal være høj, og prisen skal være reel, det er vigtigt for os.

Find rundt i reservedelsjunglen

Det kan være lidt af en større opgave, at finde frem til de rette reservedele til ens bil, både så de passer til bilen, leveres i en ordentlig kvalitet og til en fornuftig pris. Refako Autodele har et stort udvalg af billige reservedele i høj kvalitet, og her finder du bl.a. niveauregulering til biler.

Vi gør det nemt

Når du skal ud og købe reservedele til din bil, som f.eks. niveauregulering, så er det en nem opgave hos Refako Autodele. Du skal blot indtaste dit registreringsnummer i nummerplademodulet, så finder vores system automatisk alle de produkter, vi har til netop din bil. På den måde kan du være helt sikker på, at du får de rigtige autoreservedele til din bil, og du slipper for transport frem og tilbage, og bruge tid på at bytte en reservedel.

Reel, Fair og Kompetent handel med reservedele

Refako Autodele har solgt reservedele til den danske vognpark i over 40 år., og har lige fra starten været foretrukket af de professionelle mekanikere, og sidenhen også af private gør-det-selv-folk. Vi stræber efter at være REelle, FAir og KOmpetente - heraf navnet REFAKO.

Det er en æressag for os, at du får den bedst mulige service og vejledning. Derfor bliver du kun ekspederet af erfarne og dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig.

Refako Autodeles hjemmeside har åbent hele døgnet rundt, og du kan vælge mellem at få dine reservedele sendt direkte hjem til din adresse, eller du kan afhente dem i en af vores 15 afdelinger over hele landet.

Refako Autodele hjælper med at gøre dig kørende igen.


Populære reservedele i denne kategori

Regulator, niveauregulering
Regulator, niveauregulering
ELC ventil bagaksel
 
dkk 5.613,75
SE MERE
Trykakkumulator, fjederdæmpning
Trykakkumulator, fjederdæmpning
Udstyrsvariant: Hydraktiv 3
Tryk [bar]: 51 bar
ikke til udstyrsvariant: Plus, Comfort
 
dkk 1.197,50
SE MERE


Se alle varer i denne kategori >>