ALFA ROMEO

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Pas godt på din bil med Alfa Romeo reservedele

Hos Refako forhandler vi kvalitetsreservedele til forskellige Alfa Romeo modeller. Alle vores reservedele er af høj kvalitet for at sikre dig og din bil den bedste køreoplevelse. Indtast blot din nummerplade i søgefeltet og du vil få vist de autodele, som matcher din bil.

Det ikoniske bilmærke som tog Italien med storm

Det italienske bilmærke Alfa Romeo blev grundlagt i Milano tilbage i 1910 og hed dengang ALFA (Anonima Lambarda Fabbrica Automobili). I 1915 overtog Nicola Romeo fabrikken, og ændrede navn til det vi kender i dag. Hver enkelt bilmodel er designet med hjertet med ønske om en smuk og inspirerende bil, som formår at levere en køreoplevelse på højeste niveau.

Mange forbinder sikkert Alfa Romeo med racerbiler, men dette blev lagt på hylden efter anden verdenskrig, hvor den italienske bilfabrikant i stedet flyttede fokus over på at designe og producere biler til den almene borger.

Nogle af de mest kendte modeller er eksempelvis Alfa Romeo Giulietta og Alfa Romeo Mito. Giulietta er i en klasse for sig med en stærk personlighed, som gennem årenes løb har gennemgået adskillige facelifts. Mito kan klassificeres som en downsized version af 8C Competizione, som designmæssigt er inspireret af en Fiat Grande Punto.

Til dags dato er der stadig mange bilentusiaster, som falder pladask for det italienske bilmærke. Og dette er ikke uden grund. Alfa Romeo har sans for design, og forstår at strømline hver enkelt bil, så den passer til den moderne bilist.

For at få allermest glæde ud af din italienske bil, gælder det om at vedligeholde den. Dette gør du bedst ved at vælge reservedele, der passer til netop din model.

Forlæng køreglæden med de rigtige reservedele

Hos Refako ønsker vi det bedste for din bil, og udbyder derfor et bredt udvalg af billige Alfa Romeo reservedele. Uanset om du har en Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 159 eller Alfa Romeo 147 finder du både motordele, bremsedele, karosseridele og andet tilbehør, som øger køreglæden og levetiden på bilen.

Vores erfarne fagfolk med mange år i bilbranchen, står altid til rådighed, hvis du brænder inde med spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller kigge forbi i en af vores 14 butikker, som ligger spredt over hele landet.

Når du bestiller Alfa Romeo reservedele online, får du fri fragt ved køb over 400 kr. Vi tilbyder også click & collect, hvilket betyder, at vi pakker dine varer, så de er klar til afhentning på kun 30 minutter.