AUSTIN

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Austin reservedele, der holder din antikke bil kørende

Austin producerer ikke længere biler, men det er ikke ensbetydende med, at disse stilrene veteranbiler ikke længere er at finde på vejene.

Her hos Refako elsker vi synet af den velkendte, værdifulde bil - og vi ønsker derfor at hjælpe alle, der ejer en sådan bil, med fortsat at holde den kørende på de danske veje. Det gør vi ved at sælge vi Austin reservedele af høj kvalitet til en overkommelig pris.

En ingeniør og hans søgen efter profit

Austin Motor Company er en britisk bilproducent af især personbiler. Det er en virksomhed, der blev grundlagt i 1905 af ingeniøren Herbert Austin i Longbridge, Storbritannien.

Herbert Austin, der var en del af den oprindelige Wolseley-virksomhed, var på udkig efter produkter, der havde en forholdsvis konstant efterspørgsel. Derfor udviklede han biler i sin fritid, hvortil han byggede tre tilbage i 1895. I 1901, da hans partnere ikke længere kunne se nogen fortjeneste i motorkøretøjer, tillod de Austin at grundlægge sin helt egen bilfabrikant, Nemlig Austin Motor Company.

I 1952 gik virksomheden sammen med firmaet Morris Motors og dannede et holdingselskab, som blev kaldt British Motor Corporation - og i dag tilhører Austins varemærkerettighederne Nanjing Automobile Group.

Billige Austin reservedele af høj kvalitet

Der findes meget få Austin biler på de danske veje i dag - og derfor sætter vi også, her hos Refako, en stor ære i at tilbyde billige Austin reservedele af høj kvalitet til dig. Vi ønsker nemlig at gøre det nemt og trygt for dig at finde de Austin reservedele, der passer til netop din model.

Vi sælger alt fra bremsedele, servicedele, motordele til karosseridele. Så, hvis du står og mangler en ny generator til din Austin Allegro eller har brug for et nyt batteri til din Austin Apache, så kan vi med garanti hjælpe dig. Det kan også være, at du mangler et nyt hjulbremsecylinder til din Austin Maxi, at oliefilteret på din Austin Metro trænger til at blive skiftet ud, eller din Austin Mini skal have ny støddæmper, så den igen kan gøre sig til vejene.

Uanset, hvad du står og mangler, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde dine Austin reservedele. Vi har mange års erfaring og solid faglig viden - og du er mere end velkommen til at tage en snak med os i en af vores fysiske butikker eller give os et kald, hvis du skulle få brug for råd og vejledning.