BMW

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

BMW reservedele til billige priser

Hos Refako Autodele har vi et stort udvalg af billige reservedele til BMW. Det er muligt at bestille dine reservedele til din BMW hele døgnet rundt. Derudover har du mulighed for at hente dine reservedele i en af vores 14 afdelinger over hele landet.

Du vælger derfor selv om, du vil besøge en af vores fysiske forretninger, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning, eller om du blot vil sidde derhjemme og bestille dine reservedele online.

Stort udvalg af reservedele

Din BMW yder en præstation hver eneste dag, og den optimale funktionalitet er betinget af samspillet mellem alle bilens dele. Så står du og mangler nye dele til din BMW, så har vi reservedele både til store og små reparationer og stylinger. På vores hjemmeside kan du finde mere end 200.000 varenumre, så der er en stor chance for, at du finder de reservedele, som passer til din BMW.

Det er hvad end du er på udkig efter reservedele til din BMW 2002, specifikt mangler en bremseskive til din BMW x5 eller har brug for en ny kofanger til din BMW z3, så du fortsat kan give den gas på vejene.

Uanset, hvad du er på udkig efter, kan du med sikkerhed finde reservedele, der passer til din model hos os. Det gør du ved at indtaste din nummerplade i søgefeltet, hvorefter vores søgesystem indskærper til de reservedele, som passer til netop din BMW.

Den bedste ydelse opnås kun, hvis alle dele er præcist afstemt til de præferencer, hver enkelt BMW-model har.

BMW´s unikke egenskaber

BMW er en forkortelse for Bayerische Motoren Werke. Logoet består af en hvid og blå flypropel, hvor farverne strammer fra Bayerns delstatsflag. BMW´s bilmodeller har tal og bogstaver.

Det første ciffer står for bil serien, men det andet og tredje oftest angiver motorens størrelse. Det afsluttede bogstav angiver en særlig egenskab ved bilen. For eksempel betyder “D” dieselbil, “X” betyder firehjulstræk og “L” står for “long”.

Ofte stillede spørgsmål om BMW

Er BMW dyr i reservedele?
Nej, BMW reservedele behøver ikke være dyre. Prisen på BMW reservedele afhænger af hvilken del, der skal bruges, og om der søges originale reservedele. Uanset hvad kan du være sikker på, at vi hos Refako altid prissætter vores reservedele i en prismæssigt rigtige ende uafhængigt af originaliteten.