CADILLAC

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Cadillac reservedele

Her hos Refako finder du billige Cadillac reservedele af allerhøjeste kvalitet, for vi ønsker nemlig at hjælpe dig med at passe på din Cadillac, så den forbliver alt, hvad en Cadillac skal være.

Starten på et af verdens bedste bilmærker

Cadillac blev grundlagt tilbage i 1902 af Henry Leland. Han opkaldte hertil sin virksomhed efter grundlæggeren af byen Detroit, nemlig Antoine de la Mothe Cadillac. Allerede i 1903 præsenterede virksomheden sin første bil, og to år senere kom endnu en Cadillac-model på markedet. Denne bil var udstyret med en ny motor og et originalt karosseridesign af træ og metal.

Virksomheden blev, efter seks år, opkøbt af General Motors, men Leland forblev leder, hvorfor produktionen af Cadillac fortsatte i samme retning som før. Det var blandt andet Cadillac, under General Motors, der præsenterede en innovativ og ny måde at igangsætte motoren på, så den ikke længere skulle startes manuelt af chaufføren. Cadillac modtog også en pris for dette nye tændingssystem.

Find de bedste Cadillac reservedele her hos os

Cadillac har en lang innovativ rejse bag sig, og det er ikke for sjov, at Cadillacs biler har opnået status som nogle af de bedste i segmentet for biler i premiumklassen. Det er selvfølgelig en rejse, som vi, her hos Refako, gerne vil ære - og det gør vi ved at have et bredt sortiment af kvalitetsdele til din Cadillac, så du kan sørge for, at din model forbliver en bil i topklasse.

Vi har alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele, så du kan næsten med garanti finde de Cadillac reservedele, du står og mangler, her hos os. Det kan være, at batteriet på din Cadillac Escalade trænger til en udskiftning, at din Cadillac CTS skal have et nyt oliefilter, måske skal du have skiftet bremsekablet på din Cadillac BLS eller givet din Cadillac Deville en ny kilerem.

Hvad end du står og mangler, så kan du altid gå opdagelse i vores sortiment - og skulle du få brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at komme ind i en af vores fysiske butikker eller give os et kald. Vi har mange års erfaring og en solid faglig viden, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige Cadillac reservedele, der passer til din model - og på den måde sørge for, at din Cadillac forbliver en Cadillac med al sin luksuriøsitet.