CHEVROLET

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Chevrolet reservedele

Chevrolet er en bilfabrikant, der har leveret bilmodeller i mere end 100 år - og har gennem både dedikation og vedvarende indsats skabt et bilmærke, der kan levere et bredt udvalg af både pålidelige, sikre og miljøvenlige biler til overkommelige priser.

Du kan her hos Refako finde Chevrolet reservedele af høj kvalitet og til en fordelagtig pris, således du kan passe godt på din bil og holde den kørende i mange, mange år endnu.

Mere end 100 års bilproduktion bag sig

Det var i december 1911, at Louis Chevrolet og William C. Durant grundlagde Chevrolet. Chevrolet har dermed været en del af bilindustrien i mere end 100 år - og er hertil blevet en af de mest kendte og ikoniske bilmærker i verden. Deres første køretøj blev dog først lanceret tilbage i 1913, da de to mænd brugte lang tid på at finjustere alt ved denne model.

I 1917, kun få år efter, kunne Durant købe en andel i General Motors og bragte hertil Chevrolet med sig. Chevrolet blev også et af de mest almindelig valg af bil for især amerikanerne, hvortil de producerede adskillige ikoniske modeller årtierne efter. Dette er blandt andet Suburban i 1936, Chevrolet Pickup i 1948, Corvette i 1953, Impala i 1963 og mange, mange flere.

I dag er Chevrolet kendt for at levere solide og pålidelige køretøjer - og er du en af de heldige ejere af en sådan bil, vil vi, her hos Refako, gerne hjælpe dig med at holde den både solid og pålidelig.

Find de Chevrolet reservedele, du står og mangler lige her

Hos Refako finder derfor du et bredt sortiment af billige chevrolet reservedele, der alle er af allerhøjeste kvalitet. Det er, hvad end du er på udkig efter reservedele til Chevrolet Spark, mangler Chevrolet Cruze reservedele, eller skal have fat i Chevrolet Astro Van reservedele.

Vi har nemlig alt fra bremsedele, servicedele, motordele og karosseridele, så du kan med næsten garanti finde kvalitetsdele, der passer lige nøjagtig til din model.

Får du brug for råd og vejledning i din søgen efter reservedele til Chevrolet, så står vi altid klar til at hjælpe. Kan du for eksempel ikke finde de Chevrolet Aveo reservedele eller Chevrolet Nubira reservedele, som du står og mangler, så giv os et kald på tlf. 66 12 55 75 eller mød op i en af vores fysiske butikker. Vi er specialister, og vi ser det som fornemmeste opgave at hjælpe dig med at holde din Chevrolet kørende.