CHRYSLER

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Chrysler reservedele

Chrysler er et bilmærke, der bærer på en raffineret arv af både elegant, klassisk håndværk og kreering af tidløs nydelse for alle medlemmer af en familie.

Dette er en arv, som vi, her hos Refako, udviser stor respekt for - og det gør vi ved at sælge Chrysler reservedele af høj kvalitet, så du kan nemt og trygt kan passe på din bil og dens nedarvede, eksemplariske køreevne.

En bilproducent, der altid har leveret komfortable og innovative køretøjer

Chryslers historie begyndte allerede i 1921, da Walter P. Chrysler overtog Maxwell Motor Company. Fire år efter overtagelsen blev den opkøbte virksomhed omdøbt til ‘Chrysler’ og udvidede hertil sit sortiment med konkurrencedygtige, kraftfulde køretøjer. Det gjorde, at Chrysler få år senere kunne kalde sig en af USAs største bilproducenter.

Det er dog også en bilproducent, der har haft sine økonomiske op- og nedture, men som, gennem samarbejder med blandt Mitsubishi I Japan, har formået at fastholde deres position som den tredjestørste bilproducent i USA over en lang periode.

I 2009 måtte Chrysler dog, efter både fusion og opløsning, erklære sig konkurs, men blev reddet af en omlagt økonomi og et samarbejde med Fiat - og i 2014 opkøbte Fiat hele selskabet.

Trods bilproducentens turbulente historie, så har Chrysler formået altid at levere komfortable og innovative køretøjer. Og er du den heldige ejer af en Chrysler, så vil vi gerne hjælpe dig med at sikre, at din bil fortsat kører stabilt på de danske veje.

Bredt sortiment af billige Chrysler reservedele

Hvis du ønsker at passe så godt på din Chrysler, og dens unikke arv, som muligt, kan du både nemt og trygt finde billige Chrysler reservedele, der passer til lige nøjagtig din model her hos Refako. Vi forhandler kun kvalitetsdele - og vi har alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele.

Så står du og mangler bremseskiver til din Chrysler Stratus, nye oliefiltre til din Chrysler Voyager, har brug for en ny katalysator til din Chrysler Grand Voyage eller en ny skærm til din PT Cruiser. Uanset, hvad du mangler, så kan du næsten med sikkerhed finde det her hos os.

Du kan nemt og hurtigt få et overblik over, hvilke Chrysler reservedele, vi har, der passer til din model. Det eneste du skal gøre er at indtaste din nummerplade i søgefeltet, og så vil du få vist vores brede sortiment af kvalitetsdele.

Får du brug for råd og vejledning, er du også altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker eller ringe ind til os. Vi står klar med vores mange års erfaring og solide faglige viden, så vi kan hjælpe dig med at bibeholde din Chrysler arv af høj komfort og elegance til glæde for hele familien.