DACIA

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Find dine Dacia reservedele helt ukompliceret her

Dacia er kendt for at være en pålidelig og ukompliceret bil, der har en yderst god køreevne - og som ovenikøbet også er billig at vedligeholde.

Selvom Dacia er en bil, hvis vedligeholdelse ikke kræver meget, så vil der stadig være tidspunkter, hvor vil få brug for Dacia reservedele, så din bil kan fortsætte sin tillidsvækkende kørestil på vejene helt ukompliceret.

Derfor sælger vi her, hos Refako, Dacia reservedele af høj kvalitet, og som kan leve op til Dacia modellers pålidelige og ukomplicerede ry.

En bilproducent, der altid er tro mod sine rødder

Dacia blev etableret tilbage i 1966 i Rumænien, og havde allerede dengang en mission om at producere og sælge biler, der var pålidelige, nytænkende og vigtigst af alt; biler, der var tilgængelige for alle.

Den mission er blevet videreført gennem den franske bilproducent Renault, der overtog Dacia tilbage i 1999, hvorfor Dacia modeller nu kunne blive produceret med endnu højere kvalitet til en endnu mere overkommelig pris.

Dacia forlod dog det danske marked tilbage i 1980’erne, men kom endnu stærkere tilbage i 2013. Det er derfor også en bilproducent, der er blevet genfødt, men som altid har været tro mod sine rødder; nemlig at producere troværdige køretøjer til en pris, som alle kan være med på, samtidig med, at de bliver ved med at innovere sig.

Kun kvalitetsdele hos Refako

I dag er Dacia modeller at finde i hele 44 europæiske lande, og er yderst populære. Er du indehaver af en af de populære bilmodeller, vil du, trods bilens robusthed, komme til at skulle vedligeholde den med de helt rigtige reservedele.

Her hos Refako kan du finde et bredt sortiment af billige Dacia reservedele, således vi videreføre Dacias mission at levere høj kvalitet til en pris, som alle kan være med til.

Står du for eksempel og mangler Dacia Duster reservedele eller Dacia Lodgy reservedele, så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele til de mange populære Dacia modeller. Det betyder også, at vi har nye bremseskiver til dig, der har en Sandero eller et nyt oliefilter til dig med en Logan.

Uanset, hvilken model, din Dacia er, så kan du højst sandsynligt finde Dacia reservedele, der passer til den. Hvis du er i tvivl, eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi er klar til at hjælpe dig med at vedligeholde din Dacia, så den forbliver pålidelig - og det vil altid være til en overkommelig pris.