DAEWOO

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Daewoo reservedele - hold din bil kørende

Daewoo har en lang og spændende historie bag sig. Selvom bilmærket ikke længere eksisterer, skal det dog stadig være muligt for bilejere, at købe reservedele til de Daewoo biler der er tilbage på markedet i Danmark. I dag går Daewoo under bilnavnet Chevrolet.

Ønsker du at forlænge levetiden på din bil, finder du hos Refako billige Daewoo reservedele af allerhøjeste kvalitet.

Fra lille værksted til verdenskendt bilproducent

Daewoo var oprindeligt en sydkoreansk bilfabrikant, som blev grundlagt under navnet Daewoo Industrial tilbage i 1967 af Kim Wu Chung. Det koreanske mærke, som i øvrigt betyder “Store univers”, har dog en lang historie bag sig. Daewoo Industrial var oprindeligt et lille, men kendt, værksted, som reparerede bilmotorer. På trods af succes gik virksomheden ikke udenom den asiatiske finanskrise i 1998, hvilket gjorde, at General Motors i starten af 00’erne opkøbte Daewoo.

Biler fra Daewoo har været særligt kendt for sit moderate brændstofforbrug og iøjnefaldende ydre design samt billige prisleje. Daewoo Matiz imponerede mange med sin 0,8 l motor, som brugte 5,5 l i en kombineret cyklus.

Der ses ikke mange Daewoo køretøjer på de danske veje, hvilket er med god grund. Daewoos bilmodeller er nemlig blevet solgt med Chevrolet-mærket siden 2005 i de fleste lande verden over.

Vores reservedele er billige, men af høj kvalitet

Hos Refako forhandler vi et bredt sortiment af reservedele. Vi har alt lige fra motordele, bremser, støddæmpere og katalysatorer, som er med til at holde liv i din bil. Selvom vores priser er billige, afspejler det bestemt ikke kvaliteten.

Mangler din Daewoo Kalos en ny gearkasse, eller trænger karosseriet til at blive udskiftet med nogle nye karosseridele, kan du finde udvalget af reservedele ved at indtaste din nummerplade i søgefeltet øverst på siden. Vi går op i bilen, og ønsker lige så højt som du, at holde din bil kørende på vejene mange år endnu.

Med vores click & collect har vi din ordre klar på bare 30 minutter, såfremt alle ønskede varer er på lager. Så hvis du bor nær en lokal Refako, kan du nemt og bekvemt hente dine Daewoo reservedele inden for åbningstiden.

Hos Refako bestræber vi os på at levere den bedste service af vores kompetente medarbejdere. Brænder du inde med spørgsmål, om enten din bil eller reservedele, sidder en af vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring inden for bilbranchen, hvilket sikrer dig den bedst mulige rådgivning.