DAIHATSU

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Find dine Daihatsu reservedele hos Refako

Vores kvalitetsbevidste sortiment omfavner en bred skare af reservedele og bilpleje til de fleste bilmodeller. Hos Refako finder du nemt og bekvemt dine Daihatsu reservedele ved at indtaste din nummerplade i søgefeltet øverst på siden. Herefter vises de autodele, som matcher med din bils model.

Høj japansk kvalitet og sikkerhed til en billig pris

Daihatsu blev oprindeligt grundlagt under navnet Hatsudoki Seizo Company i 1907, men skiftede i 1951 navn til Daihatsu. Den japanske bilfabrikant har specialiseret sig i produktionen af små biler, og har siden slutningen af 90’erne været ejet af Toyota Motor Corporation.

Japanerne har altid været kendt for sit gode håndværk og sans for kvalitet, men salget af Daihatsu biler har aldrig rigtig slået igennem på det danske og europæiske marked. Daihatsu skulle efter sigende have været brugt som Toyotas billigmærke, som konkurrent til andre discountmærker på det Europæiske marked.

Men i 2013 ophørte salget af Daihatsu i Europa, da de ikke kunne efterleve de europæiske miljøkrav. Den høje yenkurs var blandt andet med til at spænde ben for de øgede udgifter samtidig med, at konkurrencen blandt europæiske miljøvenlige minibiler var hård. Den japanske minibils fabrikant har ikke kunnet hamle op med konkurrenterne, og fokuserer i dag på salg i hjemlandet og Sydøstasien.

Fortsæt eventyret med din Daihatsu

Hos Refako finder du bredt udvalg af billige Daihatsu reservedele, som forlænger din bils køreevne, lidt endnu. For selvom Daihatsu bilerne på det danske marked har nogle år på bagen, er der ingen grund til at kassere en bil, som stadig har nogle kilometer i sig.

Hvis du er den heldige ejer af en Daihatsu Charade, trænger den måske til nye motordele eller nye bremseskiver. Eller også er næste olieskift ved at nærme sig? Vi har både olie og filter på lager, så motoren kan smøres og blive klar til flere eventyrlige køreture.

Du finder også karosseridele til din Daihatsu Rocky hard top og Daihatsu Rocky soft top. Så hvis forruden er revnet, kan du bestille den billigt i vores webshop.

Hvis du bestiller for mere end 400 kr. betaler vi fragten. Du kan også vælge click & collect, så pakker vi dine varer, så de er klar til afhentning inden for 30 minutter.

Som kunde hos Refako er du sikret en formidabel service af kompetente rådgivere med mange års erfaring af bilbranchen. Og det er uanset, om du modtager telefonisk rådgivning eller dukker op i en af vores 14 butikker, som er fordelt rundt om i hele landet.