DODGE

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Reservedele til Dodge i høj kvalitet og til en overkommelig pris

Dodge er et bilmærke, som tilbyder en variation af forskellige køretøjer, der passer til forskellige behov. Hvad der er ens for alle Dodge modeller - om det er de gamle eller de nye - er, at de alle er anerkendt for deres gode kvalitet, pålidelighed og sikkerhed.

Det er et ry, vi gerne vil leve op til her hos Refako, hvorfor du her kan finde Dodge reservedele af allerhøjeste kvalitet og til en overkommelig pris.

Dodge-brødrene og deres fremragende ry

Dodge blev grundlagt af de to brødre John og Horace Dodge, som begge er født i Niles, Michigan. I en ung alder havde de to brødre fået et godt ry i bilindustrien, og i 1902 tilbød Henry Ford dem 10 % af hans virksomhed, hvis de til gengæld ville levere bildele til hans Ford-køretøjer.

Efter et årti med at levere dele til Ford besluttede Dodge-brødrene sig dog for at trække deres samarbejde med bilproducenten tilbage. De var herefter stadig optaget af køretøjer med høj kvalitet og en god holdbarhed, hvorfor de i 1914 besluttede sig for, at de ville sælge deres egne køretøjer gennem det nyetablerede Dodge Brothers Company. Et par måneder efter blev deres allerførste køretøj født - og deres fremragende ry gjorde, at de ingen problemer havde med at sælge den.

I løbet af sin levetid har Dodge ændret sig en del. De er gået fra at producere store muskelbiler til familiebiler, men hvad der ikke har været foranderligt, er både deres høje kvalitet og solide pålidelighed.

Find dine kvalitetsdele her

Hos Refako finder du et udvalg af billige reservedele til Dodge, som alle er af høj kvalitet. Du finder her Dodge Caliber reservedele, såsom olie- og luftfilter, generatorer, tågelygter, viskerblade, bremseskiver, side- og forruder og meget, meget mere. Vi har nemlig alt fra karosseridele, motordele, servicedele og bremsedele, hvorfor du med næsten garanti vil kunne finde dine Dodge reservedele her hos os.

Du kan derfor nemt og trygt gå på jagt efter de Dodge reservedele, som du står og mangler, lige her. Skulle du, i din søgen, få brug for hjælp og vejledning, eller har du spørgsmål, kan du altid komme ind i en af vores fysiske butikker eller give os et kald på tlf. 66 12 55 75. Vi er specialister i reservedele, og vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at passe godt på din Dodge, således dens kvalitet bliver uforandret.