FIAT

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Fiat reservedele til din italienske bil

Fiat tilbyder både eksklusiv italiensk stil og teknik, der skiller sig ud fra andre bilproducenter. Fra 1930'erne begyndte Fiat at producere både små og mellemstore biler til et bredt marked, og de har i over 120 år produceret stilfulde og velkendte biler.

Her hos Refako tilbyder vi Fiat reservedele, der med deres høje kvalitet, sørger for, at din Fiat fortsat lever op til sine historiske og italienske standarder.

En lang historie bag sig

Bilproducenten Fabbrica Italiana Automobili Torino, forkortet Fiat, har base i det norditalienske Torino, og blev grundlagt i 1899. Dengang udbød bilproducenten også sin første bilmodel på markedet, nemlig Fiat 3,5 HK.

Virksomheden blev i sin tidlige start involveret i motorsport og gik i 1911 ind i USA's Grand Prix med sin model S74. Fra 1930'erne begyndte Fiat at producere sine overkommelige små og mellemstore biler. En pioner for udviklingen af minibilen var den tosædede Fiat 500 Topolino, der blev sat på markedet i 1936.

Andre succesrige biler, der sidenhen er blevet produceret, omfatter for eksempel de små og mellemstore modeller som Ritmo, Panda, Uno og Cinquecento, samt efterfølgerne Fiat Punto og Seicento. I 2007 blev den nye Fiat 500 og den fornyede Panda også sat på markedet.

Kvalitetsdele til din Fiat-model

Fiat har derfor en lang historie bag sig, som også er med til at definere bilmærkets køretøjer. En historie vi, her hos Refako, ønsker at ære ved at tilbyde dig reservedele af højeste kvalitet.

En Fiat udsættes, ligesom alle andre biler, for slitage, ældning og korrosion, der alt sammen på sigt kræver udskiftning af forskellige bildele. Det handler om bildele, der er afgørende for sikkerheden, som for eksempel kan være bremsebelægninger, bremseslanger eller dæk - og disse kræver oftest regelmæssig vedligeholdes og udskiftning.

Dette gør sig også gældende for slitage af motoren og bilens elektroniske systemer, blandt andet bilens tændrør, lamper, kileremme og bilbatteriet.

Uanset, om du har en Fiat 600, en Grande Punto, en Fiat 127, en Ducato eller en helt anden model - eller hvis du er på udkig efter billige fiat reservedele eller generelt leder efter reservedele til Fiat Panda - så kan du næsten med sikkerhed finde det her på siden.

Vi står desuden altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have brug for vejledning og råd. Vores faglige og erfarne personale har som topprioritet at sørge for, at du får de helt rigtige reservedele, der sørger for, at din Fiat bevarer sin italienske klasse.