FORD

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Find Ford reservedele hos Refako Autodele

Står du og mangler nye reservedele til din Ford? Hos Refako Autodele er vi bekendt med at alle biler, nye som gamle, kan få behov for at få udskiftet reservedele i deres livscyklus. Du vælger selv, om du vil handle i en af vores fysiske butikker, som er fordelt i hele landet eller ønsker at sidde derhjemme i rolige omgivelser og handle online.

Stort udvalg af reservedele i høj kvalitet

Hos Refako har vi Ford reservedele til mere end 40 forskellige modeller, og vi har med stor sandsynlighed den del du står og mangler. På vores webshop finder du både reservedele til personbiler, stationcars og store SUV'er. Du skal blot indtaste din nummerplade i søgefeltet, hvorefter de relevante reservedele kommer frem til den Ford model du ønsker.

Vi sælger alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele, så hvad end du er på udkig efter Ford Focus reservedele, skærme til Ford Fiesta, en starter til Ford Transit eller veterandele til din Ford Escord, så kan du næsten med sikkerhed finde det her hos os.

Har du brug for råd og vejledning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at bruge vores solide faglighed og mange års erfaring, så vi kan hjælpe dig med at sørge for, at din Ford har mange leveår endnu.

Ønsker du at købe dine reservedele lokalt i en af vores fysiske butikker, kan du handle i en af vores 15 butikker i hele landet. Du kan også vælge vores “click & collect” funktion, hvorefter din ordre er klar på 30 minutter. Desuden får du fri fragt ved køb over 400 kr, når du handler online.

Ford - Innovativ, tilgængelig og praktisk

Stifteren bag Ford, Henry Ford har ændret mange menneskers liv med sin vision om at gøre bilen både tilgængelig og praktisk. Fords DNA er bygget op omkring en innovativ tilgang. Derfor arbejder de altid på at være førende inden for teknologi - lige fra det første elektriske soltag i 1971 til MyKey featuren i 2015. Visionen bag Ford er at blive ved med at skubbe grænserne for muligheder og nye opfindelser.