HONDA

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Honda reservedele så din bil forbliver en investering

At købe en Honda er en fantastisk investering. Her bruges dine penge fornuftigt, fordi du får en bil, der bruger lidt brændstof, men som har meget plads, er yderst pålidelig, har stor gensalgsværdi og som generelt er af høj kvalitet.

Det er vigtigt, at de Honda reservedele, som du gør brug af, når din bil trænger til en opdatering, bevarer din bils høje kvalitet og ydeevne. Derfor finder du kun de bedste Honda reservedele her hos Refako.

Fra matterede vinduer til bilproducent

Honda har eksisteret siden 1946, hvor Soichiro Honda overtog en fabrik, der ellers var lagt i ruiner efter bombardementerne under Anden Verdenskrig.

Han var fast besluttet på at skulle lykkes efter krigen, hvorfor han etablerede Honda Technical Research Institute

Efter flere forsøg på at producere alt fra en roterende svæve maskine til matterede vinduer, fik Soichiro fingrene i et overskud af totaktsmotorer - og det gav ham en rigtig god idé.

Med en begrænset mængde af benzin til rådighed besluttede Soichiro sig nemlig for at bygge motorcykler. Cyklerne var populære og blev derfor hurtigt udsolgt, hvilket førte til, at Soichiro begyndte at fremstille sine egne motorer; og det er her, at Hondas historie begyndte.

Honda har på den måde en længere historie bag sig, der i sin helhed fortæller, at succes er mulig for enhver, der opsat på at lykkes.

Vi ønsker os, at du lykkes

Her hos Refako ønsker vi, at du lykkes med din Honda - også når den har brug for en opdatering - og derfor sælger vi kun kvalitetsdele, der passer perfekt til netop din Honda model.

Vi kan, med vores store og brede sortiment, tilbyde alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele.

Det er, hvad end, du står og mangler en nyt luftfilter til din Honda FR-V, en ny bremseklods til din Honda Accord, et nyt sidespejl til din Honda Civic eller noget helt fjerde.

Uanset hvad, så kan du med garanti finde lige det, du går og leder efter her hos os - og så endda i den bedste kvalitet til den bedste pris.

Hvis du får brug for råd eller vejledning til at finde det, som du leder efter, så er du altid velkommen til at ringe ind til os.

Vi er altid klar til at gøre brug af vores solide faglige ekspertise og erfaring, så vi kan sikre os, at du fortsat får succes med køreglæden, når du sidder i din Honda.