IVECO

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

IVECO reservedele, der holder din bil effektiv

IVECO er effektive kassebiler med høj ydeevne, og som indeholder innovative systemer, der har gjort det muligt at forbruge brændstof mere rationelt, samtidig med, at motorens effekt øges.

Her hos Refako finder du billige IVECO reservedele af allerhøjeste kvalitet, så du kan sørge for, at din IVECO fortsat kører så effektiv som overhovedet muligt.

En af verdens ledende virksomheder

IVECO er en italiensk producent af erhvervs- og industrikøretøjer, hvis grundlæggelse var et resultat af en sammenlægning af flere italienske bilproducenter fra FIAT-gruppen og det tyske firma Magirus-Deutz.

Det var i 1975, at IVECO blev grundlagt. Navnet er et akronym for Industrial Vehicle Corporation, der står for sammenlægningen af de respektive bilproducenter. I dag er virksomheden en betydelig aktør på markedet for mellemstore erhvervskøretøjer.

Det er et firma, der hele tiden søger at forbedre sine teknologier, så de for eksempel kan udvikle køretøjer, der er både effektive, men også grønnere. Det er blandt andet noget af det, der gør, at IVECO kan kalde sig en af de ledende virksomheder, når det kommer til vejtransport.

Find kvalitetsdele til din IVECO her

Hos Refako ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at passe på din IVECO. Derfor sælger vi IVECO reservedele, der er af høj kvalitet og til en overkommelig pris.

Vi har alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele, så hvis du står og mangler reservedele til IVECO Daily - såsom en ny bremseskive, et nyt olie- og/eller luftfilter, en ny forrude eller siderude eller noget helt sjette - er det bare med at gå på jagt i vores brede sortiment og finde det. Det kan også være, at din IVECO Massif trænger til at få udskiftet sin generator, skal have et nyt ladesystem, eller du mangler et nyt hjullejesæt.

Om det er det ene eller det andet, som du står og mangler, så kan du med næsten sikkerhed finde dine IVECO reservedele her på siden.

Er du i tvivl og har brug for råd og vejledning, er du også altid mere end velkommen til at komme ind i en af vores fysiske butikker eller give os et kald. Vi står klar til at tage vores solide faglighed og mange års erfaring i brug, så vi kan hjælpe dig med at holde din IVECO effektiv og godt kørende i mange, mange år endnu.