JAGUAR

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Køb dine Jaguar reservedele hos Refako

Jaguar er indbegrebet af luksus, og anses som et af de mest prestigefyldte bilmærker, der findes i verden. Derfor fortjener bilmærket også de bedste reservedele.

Hos Refako finder du reservedele til Jaguar af allerhøjeste kvalitet til en overkommelig pris. Vi ønsker fortsat, at din Jaguar skal køre som en drøm, og derfor forhandler vi et bredt udvalg af autodele og tilbehør, som vedligeholder din bils køreevne.

Jaguaren - et eksklusivt og prestigefyldt køretøj med en utrolig historie

Jaguar er et britisk luksus bilmærke, som oprindeligt blev grundlagt i 1922 under navnet SS Cars Ltd, men skiftede i 1945 navn til Jaguar. Grundlæggerne var William Lyons og William Walmsley. Historiske set startede bilfabrikanten sin rejse som et motorcykel sidevognfirma kaldet Swallow Sidecars, deraf navnet SS Cars Ltd. Den første bil så dagens lys i 1931, og gik under navnet SS2 og SS1.

Den britiske bilfabrikant anses for producere nogle af verdens smukkeste biler, som rummer kvaliteterne smidighed og styrke, elegance og skønhed, selvsikkerhed og instinkt. Siden tidernes morgen har Jaguar været kendt for sine rene linjer og smukke silhuetter, som går igen i alle bilrækker - selv den dag i dag.

Hold din Jaguar kørende med reservedele af høj kvalitet

Leder du efter Jaguar reservedele i Danmark? Så er du kommet til det rette sted. Hos Refako forhandler vi reservedele af høj kvalitet. Selvom vi er billige, går vi hverken på kompromis med pris eller kvalitet.

Vi ønsker blot, at alle skal have råd til højkvalitets reservedele - uanset bilmærke.

Vi har blandt andet billige Jaguar reservedele til Jaguar E-Pace, Jaguar F-Pace og Jaguar Xe. Måske trænger din bil til at få skiftet oliefilter, nye elektroniske komponenter eller måske trænger den blot til nye viskerblade.

Vi har alt fra motordele, karosseridele og servicedele. Så hvis du mangler nye bremseskiver og bremseklodser til din Jaguar XK, kan du gå på jagt i vores brede spændende sortiment.

Hvis du er den heldige ejer af en klassisk Jaguar, såsom en Jaguar E-type eller Jaguar Vanden Plas, finder du ligeledes reservedele til en overkommelig pris. Ønsker du at udskifte støddæmpere, fjeder eller tændrør, finder du det hele i vores sortiment.

Reservedele, på den nemme måde

Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder, og har derfor udviklet en nummerpladesøger, hvor du blot indtaster din nummerplade og efterfølgende får vist en liste over reservedele, som matcher netop din Jaguar model.

Uanset hvad du leder efter, finder du det med sikkerhed hos Refako. Vores kompetente personale står som altid parat til at besvare dine spørgsmål, store som små. Lad os i fællesskab finde frem til de bedste reservedele, så du fortsat kan cruise rundt på de danske veje i din prestigefyldte Jaguar.