KIA

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Kia reservedele, der bevarer din bils værdi

Hvad end det handler om gamle Kia modeller eller nye Kia modeller, så ser disse biler ikke bare godt ud, men har også en høj grad af brugerkomfort og sikkerhed. Det er generelt en bil, der giver stor værdi for pengene.

Derfor sælger vi, hos Refako, også kun Kia reservedele af høj kvalitet, så din Kia kan bevare sin høje værdi.

En bilproducent, der kun har vokset sig større

Kia Corporation blev grundlagt i maj 1944 og er derfor den ældste producent af motorkøretøjer i Korea. Kia startede, i sin oprindelse, med at producere og sælge cykler og motorcykler, men er sidenhen kun vokset sig større og større.

I 1969 producerede virksomheden sin allerførste bil, og i 1998 blev Kia en del af Hyundai-Kia Automotive Group, og begyndte hertil på en aggressiv ekspansion til nye markeder og til nye segmenter for køretøjer. Kia har på den måde, og som en del af Hyundai-Kia Automotive Group, formået at blive verdens femte største bilproducent.

Kia er altså en bilproducent med et langvarigt og etableret navn på bil-scenen. De tilbyder et væld af forskellige biler, der er både højteknologiske og har masser af innovative funktioner. Det er alt fra den klassiske Kia Carnival til den lille, men rummelige bybil Kia Rio.

Det er dog - uanset, hvilken model du ejer - vigtigt, at du vedligeholder den med de helt rigtige reservedele, så du kan nyde godt af din Kias ydeevne i mange, mange år,

Køb de helt rigtig Kia reservedele hos os

Hos Refako har vi et bredt og kvalitetsbevidst sortiment af billige Kia reservedele, så du kan med sikkerhed finde Kia reservedele, der passer til lige nøjagtig din Kia model her hos os.

Vi sælger alt fra motordele, karosseridele, servicedele til bremsedele til et hav af forskellige Kia modeller. Står du for eksempel og mangler en ny bremseklods til din Kia Sorento, eller måske har du brug for nyt Kia Picanto tilbehør, såsom viskerblade? Det kan også være, at du mangler nye bremseskiver til din Kia Ceed?

Uanset, hvad du står og mangler - om det er et nyt oliefilter, luftfilter, nye tændrør, nye fjeder eller noget helt femte - så kan du med garanti finde det her hos os.

Får du brug for råd og vejledning i din søgen, så er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med vores mange års erfaring og stærke faglige ekspertise, så vi kan sikre os, at din Kia fortsat kan leve op til sin høje værdi i mange år endnu.