LAND ROVER

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Land Rover reservedele, så du kan passe godt på din bil

Land Rover er kendt for sine pålidelige og stilede SUV’er, der med sikkerhed kan køre off-road. Det er en praktisk bil, som er bygget til både hverdagsliv og eventyr - og som altid vil kunne transportere dig sikkert rundt.

Det afhænger selvfølgelig af, hvor godt du passer på din Land Rover - og her hos Refako ønsker vi at hjælpe dig med dette. Vi sælger nemlig Land Rover reservedele af høj kvalitet, så din Land Rover altid kan transportere dig sikkert rundt.

Fra en lille skitse til global bilproducent

Land Rover har eksisteret i mere en seks årtier og har siden sin spæde start udviklet sig fra at være en lille skitse af et køretøj til en af verdens mest kendte producenter af køretøjer, herunder især SUV’er og Jeeps.

Designet til den allerførste Land Rover model kommer fra Maurice Wilks, der var ingeniør og formand for Rover Company. Hans tegnede, i 1947,skitsen af et køretøj, mens han opholdte sig på sin familiegård i Wales. Det var her, at han sammen med sin bror, Spencer, arbejdede på det første Land Rover prototype, der fik sin debut i 1948.

Land Rovers rejse har været fyldt med eventyr, mod og stærk ingeniørmæssig sans - og det er altsammen repræsenteret i de bilmodeller, som Land Rover producerer og sælger.

Fortsæt dit Land Rover eventyr med kvalitetsdele fra Refako

For at din Land Rover fortsat kan bevare sin køreevne, blive ved med at være pålidelighed og hertil tage dig med på både hverdagens eventyr og fantastiske ferie, er det vigtigt, at du passer godt på den.

Her hos Refako ønsker vi at hjælpe dig med at passe godt på din bil, hvorfor vi kun sælger billige Land Rover reservedele af allerhøjeste kvalitet. Vi har et bredt sortiment af Land Rover reservedele, hvorfor du med stor garanti kan finde de nødvendige dele lige her hos os.

Vi sælger alt fra motordele, servicele, bremsedele til karosseridele, der alle udbydes til de forskellige Land Rover modeller. Er du derfor på udkig efter Land Rover Defender tuning, oliefilter og andre dele til din Discovery, bremseskiver eller bremseklodser til din Range Rover Evoque eller Range Rover serie dele, så kan du med sikkerhed finde det her hos os.

Får du brug for råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og stor faglighed, så vi kan hjælpe dig med at holde din Land Rover sikker, pålidelig og klar til eventyr.