LOTUS

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Forlæng levetiden på din Lotus med reservedele fra Refako

Sportsbilfabrikanten Lotus har stemplet sit mærke i mange menneskers hukommelse verden over. Og dette er ikke uden grund. Bilmærket har nemlig haft stor indflydelse i motorsportsverden, heriblandt Formel 1. Mangler du reservedele af højeste kvalitet til din gamle klassiske sportsvogn, så finder du her et solidt udvalg i vores webshop.

Den britiske bil er i en klasse for sig

Det britiske bilmærke Lotus har en spændende historie bag sig, som startede i motorsportsbranchen. Med sit strømlinede, lette og sporty design er Lotus bygget til at forbavse bilentusiaster, der tørster efter en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Med innovativ teknologi og ingeniørkunst på højt plan er Lotus klar på at udfordre sig selv.

Lotus bilfabrik blev grundlagt i 1952 af flyingeniøren Colin Chapman. Sportsbilfabrikanten specialiserede sig hurtigt i racersportsvogne, som i 60’erne og 70’erne fik særlig stor opmærksomhed. Desværre løb Lotus ind i økonomiske udfordringer, som gjorde, at fabrikken i stedet flyttede fokus over på produktion af eksklusive sportsvogne.

Senest har Lotus biler udmeldt, at de lancerer deres første SUV, som oven i købet er eldreven. Den revolutionerende bil udkommer i 2023, og går under navnet Electre.

Reservedele som holder din bil i topform

Hvem husker ikke Lotus Esprit, som var et af 80’ernes helt store ikoniske biler? Hvis du er den heldige ejer af en Esprit, anbefaler vi, at du vedligeholder den med Lotus reservedele af høj kvalitet.

Vi lagerfører adskillige autodele herunder motordele, servicedele, dele til karosseri og meget mere. Trænger din Lotus Elise til at få udskiftet nogle af motordelene? Eller mangler din Lotus Evora en ny gearkasse, så du igen kan race rundt på vejene? Så finder du det hele her.

Takket være vores brugervenlige søgefunktion kan du nemt og hurtigt finde dine billige Lotus reservedele. Du skal blot indtaste din nummerplade, så får du præsenteret et udvalg af autodele, som matcher din Lotus model.

Hos Refako går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller prisen. Hos os tilbyder vi fair priser, som langt fra afspejler kvaliteten af vores produkter. Hos os går høj kvalitet og lave priser nemlig hånd i hånd, så vi sammen kan passe på din bil og forlænge dens levetid og køreegenskaber.

Vi står altid klar til hjælpe dig uanset spørgsmålenes omfang. Du kan kontakte os over telefon, eller møde op i en af vores fysiske butikker, og blive rådgivet af vores fagfolk til at finde de dele, som passer til netop din Lotus.