MAN

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Hold din MAN i topform med de bedste reservedele

Står du og mangler nye reservedele til din MAN? Hos Refako tilbyder vi et bredt sortiment af reservedele af høj kvalitet, som du nemt finder frem ved hjælp af vores brugervenlige søgesystem, nummerpladesøgning.

Vi ønsker, at være din foretrukne forhandler af MAN reservedele. Derfor går vi ikke ned på kompromis, og tilbyder kun autodele af høj kvalitet, som holder din lastbil i topform.

MAN har inspireret lastbiler verden over

MAN er udbyder af erhvervskøretøjer, som er stærkt repræsenteret i trafikken - særligt deres lastbiler, som man ikke kan undgå at støde på, på motorvejene. MAN kan allerbedst beskrives som et vaskeægte multitalent - fabrikanten leverer nemlig køretøjer til forskellige brancher, heriblandt bybusser og handicapbusser, salgsvogne, kranvogne og udrykningskøretøjer.

Lastbilfabrikanten blev grundlagt i 1915 i Nürnberg, og kunne i 2015 fejre sit 100 års jubilæum inden for produktion af driftsikre og effektive lastbiler. MAN har på ét århundrede stået for en lang række revolutionerende designs, udviklinger og teknologier, som har haft stor betydning for produktionen af lastbiler og andre store køretøjer verden over.

MAN er bygget til at klare udfordringer af al karakter, og satser på at stå for fremtidens transportløsninger inden for automatiseret kørsel.

Kun det bedste til din førsteklasses lastbil

Hos Refako er vi fascinerede af MANs historie og bemærkelsesværdige indflydelse på lastbilens historie. Derfor vil vi gerne bidrage til at vedligeholde den suveræne køreevne med vores reservedele af høj kvalitet. Selvom vi går ind for fair priser, afspejler det bestemt ikke kvaliteten på vores reservedele. Hos Refako er kvaliteten nemlig i top!

Du finder vores udvalg af billige MAN reservedele ved at indtaste nummerpladen i nummerpladesøgeren øverst på siden. Husk at logge dig ind som erhvervskunde, hvorefter du får vist udvalget af autodele, som passer til din MAN.

Vi forhandler alt lige fra karosseridele og servicedele til motordele og bremsedele. Står du og mangler nye elektriske komponenter til din Man TGE, såsom et batteri eller nye lygter? Eller måske trænger kofangeren til at blive udskiftet samtidig med, at klimaanlægget skal have nyt kabineluftfilter.

Vores personale har mange års erfaring inden for bilbranchen, og står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores 14 fysiske butikker, som er repræsenteret i hele landet. Vi ved, hvad det kræver at holde en stor maskinen kørende, og derfor kan vi i samspil finde frem til de helt rigtige reservedele, som øger køreevnen og holder din MAN i topform.