MAZDA

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Find dine Mazda reservedele lige her

Bilproducenten Mazda har en lang og fantastisk historie bag sig, som blandt andet indebærer håndværksmæssig kvalitet, banebrydende teknologier og en sikkerhed i top. Mazda producenterne lever efter det japanske ordsprog “Jinba Ittai”, som i denne sammenhæng kan oversættes til at være i ét med bilen, ligesom en rytter er ét med hesten.

For at forlænge levetiden og holde en nogenlunde værdi på bilen, er det fra tid til anden nødvendigt at udskifte dele på bilen.

Hos Refako forhandler vi kvalitetsreservedele, og du kan derfor trygt købe din reserveredele hos os for at forlænge køreglæden i din bil.

Banebrydende tankegang skaber ren køreglæde

Historisk set blev Mazda grundlagt tilbage i 1920 af Jujiro Matsuda i den japanske by Hiroshima. Selvom den første bil så dagens lys i 1931, blev den officielle åbning af Mazda virksomheden lanceret i 1934. Siden da har Mazda produceret en lang række biler, som er elsket af bilentusiaster verden rundt.

Mazda er særligt kendt for sin banebrydende tankegang og viljestyrke, som med sine rødder i sin japanske historie hele tiden udvikler nye teknologier. Den japanske bilproducent har sågar fremstillet en racerbil med wankelmotor, som blev brugt i Le Mans 24-timers løb. Mazda finder stor inspiration i det japanske folkefærd, idet krigen har budt japanerne mange udfordringer undervejs.

I 2020 kunne Mazda fejre 100 års jubilæum, og gennem årenes løb har bilproducenten budt på blandt andet familiebiler, sedan modeller, hatchbacks, mikrobiler og plug-in hybrider.

Hos Refako finder du kun reservedele af høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter reservedele til din ældre Mazda, såsom Mazda MX3 eller Mazda 323, eller til en af de nyere modeller som Mazda MX5 eller Mazda 6, så finder du med garanti din manglende reservedel.

Hos Refako forhandler vi både kofangere, motordele, udstødning, filter, gearkasse og meget andet i allerhøjeste kvalitet. Vi vil det bedste for din bil og din køreglæde, og derfor sidder vores kompetente medarbejdere, som alle har erfaring fra bilbranchen, klar til at hjælpe dig.

Vi har over 200.000 reservedele i vores sortiment, så hvis din Mazda 3 trænger til nye skivebremser, eller måske ønskes en ny udstødning til din Mazda 5 eller Mazda 2, så kan du nemt bestille dine nye billige Mazda reservedele hjem.

Vi ønsker at gøre det nemt og bekvemt for kunden, og derfor skal du blot indtaste din nummerplade i vores system. Så får du efterfølgende vist udvalget af reservedele, som passer til netop din Mazda Model.