MG

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

MG Reservedele

MG’er tilbyder i sin helhed både fede features, god kvalitet, og så er de alle yderst pålidelige biler.

Det er samtidig også en bil, der, ligesom alle andre biler, skal holdes vedlige, så den fortsat kan køre godt på de danske veje. Hos Refako kan du finde MG reservedele, der passer lige netop til din model.

Fra tosædet sportsvogn til moderne familiebil

MG har i høj grad fundet sin plads på vejene de seneste år. MG har været allermest kendt for sine tosædede, åbne sportsvogne, men der er også kommet både sedaner og coupéer fra deres hånd.

I dag producerer og sælger MG elektriske, moderne familiebiler under sloganet “Inspireret af fortiden. Bygget til nutiden”. MG’s fortid går da også helt tilbage til 1924, hvor producenten blev født under navnet Morris Garage.

Efterfølgende blev virksomheden opkøbt af BMW, der herefter solgte den videre til MG Roger. Siden 2006 er virksomheden dog blevet en del af MG Motor. Det er også under dette navn, at MG lancerede deres første model i 16 år - og er nu en bil, der er 100 % tilbage på de danske veje.

MG har altså produceret biler i over 90 år, som folk har elsket at køre i. I dag ser vi stadig de tosædede sportsvogne på vejene, og det gør vi, fordi MG slår på at producere pålidelige køretøjer.

Hold din MG pålidelig med kvalitetsdele fra Refako

Her hos Refako ønsker vi at sørge for, at din MG forbliver pålidelig og fortsat har mange gode år tilbage på vejene.

Vi har et bredt sortiment af billige MG reservedele, så vi har næsten med garanti de dele, der passer til lige netop din model. Vi har nemlig alt fra karosseridele, servicedele, motordele til bremsedele, og altsammen i den allerhøjeste kvalitet.

Det er uanset, om du er indehaver af en af MG’s nyere modeller eller har deres lækre klassiker MG Midget. Vi har til, hvis du mangler en benzinpumpe, en nyt luftfilter, nye bremseklodser, en ny bremseskive eller også bare, hvis du har brug for nye sikkerhedsseler til din MGB.

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi sikre os, at din MG fortsætter sin pålidelige kørestil mange år endnu.