MINI

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Mini reservedele

Mini er en af de mest karakteristiske og ikoniske bilmærker, der er på markedet. Med rod i sine britiske traditioner, er det en bil med masser af sjæl, og som tilbyder en både pålidelige og yderst god køreevne.

Her hos Refako ønsker vi at hjælpe dig med at bevare din Minis troværdige køreevner. Derfor sælger vi kun Mini reservedele af høj kvalitet, og det gør vi til en overkommelig pris.

Fra økonomisk krise til et revolutionerende design

Mini, der er en af de mest anerkendte bilproducenter, lancerede allerede deres første model tilbage i 1959. Mini blev oprindeligt udviklet med henblik på at opfylde Storbritanniens behov for en mere brændstofeffektiv bil under den nationale økonomisk krise, kaldet Suezkrisen.

Sir Alec Issigonis, der var designer hos British Motor Corporations, satte sig, i den forbindelse, for at skabe en kompakt bil, der, på komfortabel vis, kunne transportere fire personer rundt.

Han skabte et revolutionerende design med en tværgående motor og gearkasse, som drev bilens forhjul. Det resulterede, som ønsket, i en lille bil, der var bemærkelsesværdigt rummelig indeni - og det var faktisk således, den karakteristiske og ikoniske Mini blev født.

Reservedele til Mini, så du kan vedligeholde din bils køreevne

Minis fantastiske design holder stadig den dag i dag - og der er noget at leve op til, når man skal forvalte originale Mini reservedele. Her hos Refako ser vi det som vores ypperste opgave at hjælpe dig med at bevare din Minis gode køreevne, så du kan nyde dens komfortable design mange, mange år endnu.

Derfor sælger vi billige Mini reservedele af den højeste kvalitet. Det skal nemlig også, som i Minis ånd, være overkommeligt at blive ved med at køre i og nyde godt af din bil. Vi har alt fra karosseridele, motordele, servicedele til bremsedele, der passer til netop din model.

Vi kan både hjælpe, når din Mini Cooper trænger til nye bremseskiver, eller hvis din Mini Clubman trænger til nye olie- og/eller luftfiltre. Det kan også være, at din Mini Clubvan trænger til en ny kilerem, eller du bare mangler nye viskerblade til din Mini Countryman.

Om det er det ene eller det andet, du står og mangler, så kan du næsten med sikkerhed finde de reservedele til Mini, der passer til din model, her hos os. Er du I tvivl, er du altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker eller give os et kald. Vi har en dybdegående viden og mange års erfaring - og vi brænder for at hjælpe dig med at passe godt på din Mini.