MITSUBISHI

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Mitsubishi reservedele i høj kvalitet

Det asiatiske bilmærke Mitsubishi byder på gennemgribende innovativ teknologi, japansk håndværk og revolutionerende køretøjer med kundernes ønsker i fokus.

Hos Refako ønsker vi at efterleve Mitsubishis værdier, ved at tilbyde de helt rigtige reservedele til fordelagtige priser, så dit køretøj får endnu flere stunder på vejene.

Drive your ambition - Mitsubishi fokuserer på kunderne

Mitsubishi blev etableret i Japan tilbage i 1907, og kunne i 2017 fejre 100 år med Mitsubishi Motors. Innovation og udviklingsorienteret er blot nogle af de begreber, som kendetegner det japanske bilmærke. Bilfabrikanten introducerede sin første serieproducerede bil samme år, i 1907, som blev starten på mange års succes og gennemgribende innovativ teknologi.

I 60’erne og 70’erne havde Mitsubishi stor success med modellerne Colt, Galant, Palejo og L200, som vakte stor opsigt og begejstring - først i Japan og senere hen Danmark samt resten af verden.

Gennem årenes løb har det japanske mærke vundet adskillige priser verdenen over, og i 2005 blev modellen Colt kåret som årets bil i Danmark.

For at imødekomme kundernes ønsker og værdier, udvikler og forbedrer Mitsubishi hele tiden sit gode håndværk og innovative teknologier. Næste skud på stammen er en satsning på elbiler, der leverer en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

I 2020 kom det frem, at Mitsubishi Motors lukker for lanceringen af nye modeller i Europa, og i stedet fokuserer på markedet i Sydøstasien, grundet hård konkurrence.

Vi vil være din foretrukne reservedelsforhandler

Når du handler hos Refako, er du altid sikret fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vægter kvaliteten på vores reservedele højt - uanset hvilket bilmærke du er ejer af. Derfor kan du trygt købe dine billige Mitsubishi reservedele hos os. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at holde din bil kørende mange år frem i tiden.

Trænger din Mitsubishi Galant til nye bremseskiver eller en ny kofanger, finder du det hos Refako autodele. Selvom du har en ældre Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Lancer eller Mitsubishi Colt finder du stadig et bredt udvalg af billige reservedele. Det er nemlig vores mærkesag at have flest mulige reservedele på lager.

Vi har gjort det nemt for dig at købe vores reservedele. Indtast blot din nummerplade og du vil efterfølgende få vist et udvalg af reservedele, som passer til eksempelvis din Mitsubishi Carisma eller Mitsubishi L200.

Du er altid velkommen til at spørge vores kompetente rådgivere til råds, enten over telefon eller ved at besøge vores butik. De har alle sammen flere års erfaring fra bilbranchen, og hjælper dig glædeligt videre på vejen med nye Mitsubishi reservedele.