MORGAN

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Morgan reservedele

Der findes nærmest ikke et andet bilmærke, der gennem årenes løb har været lige så tro mod sit design, som Morgan Motor Company. I 112 år har denne ikoniske, engelske producent blevet, og levet, i en æra med forlængst forsvundne tre- og firehjulede motorer - og med en vintage designfilosofi, som stadig lever den dag i dag.

Hvis du er indehaver af en Morgan, kan du, her hos Refako, finde billige Morgan reservedele, der sørger for, at din Morgan forbliver den klassiske og unikke bil, den er.

Den perfekte kombination af arv og innovation

Morgan er klassikeren, som du stadig kan købe helt ny. Det er samtidig en bilproducent, hvis historie går mere end et århundrede tilbage. Morgan Motor Company har nemlig bygget biler i Malvern, Worcestershire i England siden 1909.

Det er en virksomhed, der er gået i arv fra generation til generation - og det er lige nu fjerde generation af Morgans, som varetager den. Hertil foregår det også stadig i samme by, hvor det hele startede. Det er dermed et bilmærke, hvis tradition og viden er gået i arv, hvorfor kvaliteten af bilerne ikke er til at betvivle.

En Morgan er en kombination af både arv, men også innovation, for Morgan har ændret og udviklet sig i løbet af det seneste 80 år. Formen, stilen og karakteren er dog grundlæggende forblevet den samme - og det er der ikke mange andre bilmærker, der kan prale af.

Find kvalitetsdele til Morgan lige her

Der ligger derfor en stolt tradition bag produktion af Morgan, og den vil vi gerne leve op til her hos Refako. Derfor sælger vi udelukkende Morgan reservedele af allerhøjeste kvalitet, således din Morgan forbliver en Morgan.

Er du for eksempel på udkig efter et oliefilter til din Morgan Aero 8 eller et pakningssæt til din Morgan Roaster eller noget helt tredje, kan du med næsten garanti finde det her hos. Vi har nemlig alt fra motordele, bremsedele, karosseridele til servicedele.

Får du, i din søgen, brug for hjælp, råd eller vejledning, kan du altid møde op i en af vores fysiske butikker eller give os et kald på tlf. 66 12 55 75. Vi står klar med vores mange års erfaring og solide faglige viden, således vi kan hjælpe dig med at passe godt på din Morgan - og hertil sørge for, at den bliver i sin helt egen æra.