MORRIS

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Morris reservedele, der holder din bil kørende

Morris Motors står bag produktionen af flere ikoniske biler, der alle har sat sit præg på den generelle bilhistorie. Det betyder også, at de ikoniske biler stadig findes på vejene den dag i dag.

Er du en af dem, der er indehaver af en Morris, så kan du her hos Refako finde Morris reservedele, der sørger for at holde din bil kørende - og så vi alle fortsat kan nyde godt af synet af de klassiske biler på vejene.

En ung mand med store ambitioner

Morris Cars blev grundlagt af William Richard Morris. William Morris blev født i Worcester i 1877, og begyndte allerede som fjortenårig med at arbejde i cykelbranchen. Han startede som cykelreparatør, men bevægede sig hurtigt videre og endte med at drive en biludlejningsvirksomhed.

Han var en ung mand med store ambitioner og gik derfor, i 1910, i gang med at designe og bygge sin egen bil. I 1912, allerede to år efter, blev hans første bil sat til salg - og det var den tosædede Morris Oxford.

Hans markedsføringskoncept var nemt og ligetil; han producerede små og mellemstore biler i høj standard og til konkurrencedygtige priser, såsom den populære Morris Marina. I 1952 blev Morris dog sluttet sammen med British Motor Corporation, hvorefter William Morris ikke længere havde den store indflydelse på produktionen af biler.

Vi sælger kvalitetsdele til din Morris

Morris stod dog for produktionen af flere biler, der har sat sit præg på bilhistorien - og det er i dag stadig biler, der med sit klassiske og ikoniske udseende, kører rundt på de danske veje.

Her hos os finder du reservedele, der passer til din Morris model. Vi har et stort sortiment af billige Morris reservedele, hvor du kan finde alt fra karosseridele, motordele, servicedele og bremsedele - og meget andet tilbehør.

Så, står du og mangler en ny solskærm til din Morris 1000, en Morris Minor gearkasse, eller mangler du måske rudehejs til Morris Mascot, der også går under navnet Morris Mini, så er du landet det helt rigtige sted.

Uanset, hvad du står og mangler, så kan du med næsten sikkerhed finde det her hos os. Du finder de Morris reservedele, der passer til din Morris model, ved at indtaste din nummerplade i søgefeltet.

Får du brug for råd og vejledning er du også mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at hjælpe med vores mange års erfaring og høje faglighed. Vores mål er at sikre os, at din Morris fortsat kan blive spottet på vejene i mange, mange år endnu.