NISSAN

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Nissan reservedele, der holder din bil i topform

En Nissan er bil, der er i stand til at klare det hele. Nissan har altid leveret budgetvenlige biler, hvorfor det er bil, hvor man får stor værdi for pengene, da både teknologien, sikkerheden og vedligeholdelse altid har været i top.

Hvis du er indehaver af en Nissan, så ønsker vi, her hos Refako, at hjælpe dig med at holde din bils høje standard. Det gør vi ved at sælge Nissan reservedele af høj kvalitet, så din Nissan kan holde sig i topform.

En innovativ bilproducent siden dens begyndelse

Nissans navn opstod tilbage i 1934, da Jidosha Seizo Co. blev til Nissan Motor Company. Jidosha Seizo Co. var en japansk industrikoncern, der, efter sin grundlæggelse i 1933, producerede Datsun-biler.

Nissan Motor Company fortsatte med at markedsføre sine biler under navnet Datsun, men i 1960 påbegyndte Nissan en international ekspansion, hvorefter man i 1962 kunne købe Nissan-biler i Europa.

Nissan har siden da været kendt for sin evige innovative tilgang til bilproduktion, hvor de både med deres sportsvogne, smarte bybiler og familievenlige modeller har leveret biler med høj køreevne, moderne teknologi og vedholdende originalitet i deres design.

Det er alt fra kendte modeller som den store mellemklassebil Nissan Primera til den nyere Nissan Qashqai, der skabte din helt egen klasse.

Hold din Nissan original med kvalitetsdele fra Refako

Her hos Refako har vi til formål at sørge for, at din Nissan forbliver en Nissan med sin originalitet og mange fordele i behold. Derfor sælger vi kun reservedele af høj kvalitet, og som passer lige nøjagtig til din Nissan model.

Vi har et bredt sortiment af billige Nissan reservedele, så du kan med stor sandsynlighed finde det, du står og mangler, lige her.

Vi sælger alt fra motordele, bremsedele, servicedele til karosseridele, og det er til stort set alle slags Nissan modeller. Det er hvad end, du står og mangler reservedele til Nissan Patrol, skal bruge et nyt sidespejl til din Nissan Micra, en bremseskive til din Nissan Micra, et nyt luftfilter til din Nissan Almera eller noget helt fjerde.

Hvis du får brug for råd og vejledning, når du skal finde den helt rigtige Nissan reservedel til din model, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med vores solide faglighed og mange års erfaring, så vi kan sørge for, at din Nissan har mange, mange god år tilbage på vejene.