OPEL

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Opel reservedele, der giver mere volumen til din bil

Opel er, efter at være blevet opkøbt af den franske bilfabrikant PSA, blevet den anden største bilfabrikant i verden. Dette betyder dog ikke, at Opel ikke vil forblive en Opel, hvor der tilbydes biler, der med sin lange historie bag sig, har veludviklet komfort, rummelighed og en god køreevne.

Når man køber en Opel, får man nemlig meget volumen for sine penge - og det vil vi gerne gøre kunsten efter her hos Refako. Vi tilbyder derfor de bedste Opel reservedele, hvor du får høj kvalitet til en yderst god pris.

En af de ældste bilproducenter i verden

Den tyske bilproducent Opel blev allerede etableret tilbage i 1862 af Adam Opel, hvorfor det også er en af de ældste bilproducenter i verden. Opel har, nærmest siden sin fødsel, designet, fremstillet og distribueret gode biler til gode priser.

Med den elektriske Ampera, der blev sat på markedet i 2011, etablerede Opel et nyt segment på det europæiske bilmarked - og forstærkede hertil sin rolle som banebrydende inden for avancerede mobilitetsløsninger.

Opel har også produceret kendte klassikere, som Opel Ascona, der havde rekordsalg i 1970’erne, men som stadig ses på vejene den dag i dag.

Hvis du er en af dem, der er indehaver af en af de mange klassikere, som Opel har produceret, kan du helt sikkert finde reservedele til den her hos Refako.

Vi har alt fra Opel Astra F reservedele, reservedele til Kadett eller reservedele til din Opel Manta fra 1970.

Også reservedele til den nyere, mere moderne Opel

Hvad end du er på udkig efter reservedele til din klassiske Opel, eller du leder efter Opel reservedele til en af de nyere, mere moderne modeller, så kan du garanteret finde det, du leder efter, her hos os.

Udover at have reservedele, der kan hjælpe dig med at holde din klassiske Opel klassisk, så har vi også reservedele til blandt andet din Opel Zafira, Vectra eller Corsa. På den måde kan vi også hjælpe dig med at holde din Opel opdateret og moderne, så dens fine og komfortable køreevne bevares.

Vi har alt fra bremsedele, motordele, servicedele til karosseridele, så du kan med garanti finde Opel reservedele her hos os, som matcher netop din model.

Vi står desuden altid klar til at hjælpe med vores faglige ekspertise og erfaring, så vi kan sikre os, at du får de helt rigtige Opel reservedele, der sørger for, at din Opel bliver ved med at være en Opel.