PEUGEOT

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Stærke Peugeot reservedele til din “løvens bil”

Peugeot har med sit slogan “en ny løve brøler” og deres sjove, pålidelige og eftertragtede biler vist, at de er en sikker spiller, når det kommer til at levere høj køreglæde.

Peugeots gode stil, vedkommende priser, køreevne og fremtidsblik er noget, som vi, her hos Refako, ønsker at bibeholde, når din bil trænger til en opdatering.

Derfor tilbyder vi kun Peugeot reservedele af allerhøjeste kvalitet og til den bedste pris.

Peugeots utrolige historie

Peugeot er en af de bilproducenter, der har den længste og mest interessante historie bag sig, når det kommer til bilfabrikanter.

Peugeot var nemlig i sin spæde start, der går helt tilbage til år 1810, et stålstøberi, der blandt andet producerede og solgte produkter som båndsave og kaffekværne.

I 1889 kunne Peugeot dog afsløre navnet på deres første bil, hvor Armand Peugeot stod som hjernen bag. Det gør dem til verdens næstældste bilproducent samt det ældste og mest kontinuerlige bilmærke.

Siden 1850 har Peugeot været repræsenteret af løvesymbolet. Det var oprindeligt et symbol, der optrådte på deres savklinger, fordi dette skulle repræsentere hårdheden af savens klinge.

I dag er Peugeots biler også kendt for sit løve-logo, der skal symbolisere deres bilers styrke, smidighed og bevægelse, samtidig med, at det repræsenterer Peugeots nytænkning i forhold til deres skarpe og selvsikre fremtidsblik.

Refako sælger kun reservedele, der “brøler” med din bil

Hos Refako ønsker vi at ære den lange historie, der danner grundlag for Peugeots stærke koncept og hertil gode køreevne.

Derfor sælger vi kun Peugeot reservedele, der kan sørge for, at din bil fortsætter med at kunne “brøle” højt og vise styrke.

I vores store sortiment kan du finde alt fra karosseridele, motordele, bremsedele til servicedele. Du kan med sikkerhed finde kvalitetsdele, der passer til netop din Peugeot.

Det er uanset, om du er på udkig efter Peugeot 208 reservedele, Peugeot 206 reservedele eller reservedele til Peugeot 508.

Det kan også være, at du mangler et nyt oliefilter til din Peugeot 307 SW, at udstødningen på din Peugeot 406 trænger til at blive skiftet, eller din Peugeot 207 mangler en ny bremseklods.

Hvad end du står og mangler, så står vi altid klar til at hjælpe med vores stærke faglighed og mange års erfaring. Du skal derfor ikke tøve med at ringe ind, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning.

Uanset, hvad du er på udkig efter, så har vi med sikkerhed de bedste Peugeot reservedele, der passer perfekt til netop din model - og som sørger for, at din Peugeot fortsat kan levere langvarig køreglæde til dig.