PORSCHE

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Porsche reservedele

En Porsche er ulig nogen anden bil og er resultatet af mere end 70 års udvikling af sportsvogne. Hver Porsche-model tilbyder hver deres sæt af innovative løsninger - fra kraftfulde motorer til deres umiskendelige design og integrerede, banebrydende teknologi.

Her hos Refako finder du Porsche reservedele af høj kvalitet, således du kan sørge for, at din Porsche forbliver alt det, som en Porsche er.

En producent af legendariske biler

Porsche har lige fra sin spæde start været forbundet med både luksus og sportsvogne. Grundlæggeren var Ferdinand Porsche, der både havde arbejdet som chefingeniør Mercedes-Benz, men startede sit eget firma, som han opkaldte efter sig selv, i 1931 - nemlig Porsche. Interessant nok, var en af deres første opgaver som nystartet firma at designe køretøjer til Volkswagen.

Den første Porsche ses dog som værende den første model af 356’eren, som blev bygget på et lille savværk i Østrig. Det gør den, fordi dette var det første køretøj som virksomheden selvstændigt solgte. Herfra producerede Porsche køretøjer, som op gennem tiden blev kendt for sine legendariske ydeevne og kvalitet.

Porsche er nemlig stadig, den dag i dag, bevaret sin status i branchen ved at udbyde uovertrufne biler med hele tiden nye innovationer. Det er en status, som vi gerne vil ære her hos Refako, hvorfor du hos udelukkende finder billige Porsche reservedele, der er af allerhøjeste kvalitet.

Find Porsche reservedele af højeste kvalitet lige her

Hos Refako har vi alt fra servicedele, motordele, bremsedele og karosseridele, hvorfor du med næsten garanti kan finde Porsche reservedele i Danmark, som passer til lige nøjagtig din model. Er du for eksempel på udkig efter nye bremseklodser til din Porsche 924, skal have en ny starter til din Porsche 911 eller trænger din Porsche 944 til at få skiftet sit oliefilter, finder du hele her på siden.

Det kan også være, at du er på udkig efter reservedele til din Porsche Cayenne, din Porsche Panamera eller din Porsche Boxster, kan du også nemt og trygt på på jagt efter dem her.

Får du hertil brug for hjælp eller råd og vejledning er du mere end velkommen til at komme ind i en af vores fysiske butikker eller give os et kald på tlf. 66 12 55 75. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig med vores solide faglige viden og mange års erfaring, således din Porsche kan forblive uovertruffen i sin køreevne.