ROVER

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Rover reservedele

Rover har siden deres første lancering af et køretøj i 1904, løbende været under udvikling og tilbyder i dag både sporty og luksuriøse køretøjer, hvis teknologi hele tiden er fremadskridende.

De første Rovers fungerer dog stadig som både sofistikerede og pålidelige køretøjer - og her Hos Refako ønsker vi at bidrage til, at du fortsat kan holde din Rover kørende i så mange år frem som muligt. Derfor finder du også billige Rover reservedele af allerhøjeste kvalitet lige her.

Fra sofistikerede mellemklassebiler til luksuriøse SUV’er

The Rover Company Limited, også kendt som Rover, var en britisk bilproducent, der opererede fra sin base i Solihull i Warwickshire. Virksomheden blev grundlagt af William Sutton og John Kemp Starley tilbage i 1877, der begge var optaget af motordrevne køretøjer. Det var dog først i 1904, at den første Rover blev lanceret, men herefter fik Rover hurtigt etableret sig som et bilmærke, der tilbød gode mellemklassebiler i den lidt dyrere ende af prisskalaen.

Rover er sidenhen blevet en bilproducent, der byder på både luksuriøse og sofistikerede SUV’er, men det betyder ikke, at de gamle Rovers er gået i glemmebogen.

Der er ikke mange af de ældre og unikke Rover-modeller at finde på de danske landeveje, men det er et syn vi nyder, når det sker. Derfor ønsker vi også, her hos Refako, at hjælpe dig med at holde din Rover godt kørende i så lang tid som muligt - og det gør vi ved at sælge kvalitetsdele, der passer til din lige nøjagtig din model.

Find kvalitetsdele til din Rover hos Refako

Hos Refako har vi alt fra motordele, bremsedele, servicedele til karosseridele, hvorfor der er god mulighed for, at du kan finde de Rover reservedele, som du står og mangler. Det kan for eksempel være, at din Rover mini trænger til at få skiftet sit brændstoffilter, din Rover 100 skal have ny motorhjelm, eller din Rover 200 skal have nye bremseklodser.

Uanset, hvad du står og mangler, vil du med næsten sikkerhed kunne finde de Rover reservedele, som du er på udkig efter, her hos os. Får du brug for hjælp, eller råd og vejledning, i din jagt, er du hertil mere end velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker eller give os et kald på tlf. 66 12 55 75.

Refako står altid klar til at hjælpe med vores solide faglige viden og mange års erfaring, sålede du kan nyde godt af din Rovers køreevne lang tid fremover - og vi kan nyde godt af synet af den.